Dan pre… dočeka

by | decembar 29, 2011

Bila sam dobra i zaslužujem najbolje. Zato ću sebi da priuštim dooobro prednovogodišnje ribanje.

Foto: Srđan Bosnić

Neće ostati pošteđeni ni moj dom ni moja duša. Da bih sačuvala svoj divni manikir, pobrinuće se Mila. Dok ona bude ribala moj stan, širom ću da otvorim prozore svoje duše Gospodu Bogu. Da mu zahvalim što ne moram da radim ono što ne želim, što radim ono što volim i što volim svoj život. Kad ogolim dušu, na red dolazi moje telo. Odoh da se razgaćim u neki fini spa i brčkam ceo dan za sve pare! Najpre ću još malo da vežbam, da pritegnem i poslednji mišić kol’ko se može. Što ne bude moglo, uradiće push-up. Potom ću da se raskravim k’o kockica šećera na užarenoj plotni. Malo sauna, malo parno kupatilo.

Piling ne propuštam, ne zato što ga prodaje moja drugarica već zato što je to potpuno jedinstven i neprevaziđen užitak. Verujte mi, zablistaćete. Novogodišnja jelka ostaće u senci. Zove se Collistar talasso scrub i toplo ga preporučujem. Posle njega mi je koža kao alabaster. Kao da sam upravo izronila iz Mrtvog mora. Preko 90 morskih soli i ulja ostavljaju na koži tanano vibrirajući i peckavo hladni osećaj koji traje satima. Super glatka i skliska, mekana i mirisna ostaje danima. Ludilo. Baš me podigne, sva treperim. Inače, moj omiljeni način da povratim krvni pritisak, koji često ne nalazim čak ni ispod kreveta.

A onda buć! Od masera i toga kako me propusti kroz šake zavisi da li će mi uopšte biti do dočeka Nove godine ili ne. Možda se zadržim na tome i uživanju u odloženom samozadovoljavajućem dramskom trenutku. Pa, još ako upadnem u meditativni kovitlac, eto mene budne tek sledeće godine. Al’ ovog puta ne od dunjice.

Uostalom, šta tu naročito ima da se čeka?! U slavu mrmota, još u kadi zvanoj đakuzi nazdraviću uz čašu šampanjca. Na račun kuće, fini neki ljudi.

A kad osvane Novi dan, onda ću već sama da uzmem šta hoću. 😉

Srećno’ bih vam rekla samo ako sedate u bolid Formule 1. Jer sve je do nas…

U svakom slučaju, luda vožnja sledi.

Drž’te se!

Žana Korolija, vlasnica agencije za odnose sa javnošću CORE Relations

Tagovi: