En Hatavej – od vesele devojke do moderne princeze

Tijana Jovanović, urednica Mode

E

n Hatavej je glumica koju je svet upoznao u filmu „Dnevnici jedne princeze“, od kog je svoju uspešnu karijeru i imidž gradila kroz veoma različite, a možda čak i nespojive uloge.

Kada se prisetimo ostvarenja kao što su „Đavo nosi Pradu„, „Alisa u zemlji čuda“, „Ljubav i druge droge“ i „Jednog dana“ možemo videti njenu uzlaznu putanju, kako glumačku tako i stilsku. Od neobične devojke Anne je izrasla u modnu ikonu Holivuda. Na premijeri nastavka priče o Betmenu („The Dark Knight Rises“) u kome se oprobala u ulozi žene-mačke, mogli smo da je vidimo u prelepoj Prabal Gurung beloj haljini koja je u potpunosti odraz njenog stila, i kratkom kosom koja, sa ponosom najavljuje njen novi film „Les Miserables“.

Njen lični stil je ženstven bez imalo ženskastog kiča, elegantan ali nepretenciozan, mladalački na način koga se neće stideti ni za dvadeset godina. Ona izgleda kao devojka koja voli ono što nosi i ne plaši se da to pokaže. Pred En je svakako još mnogo godina u kojima će nas nesumnjivo iznenađivati svojim glumačkim talentom i besprekornim, a opet potpuno jedinstvenim stilom.

Tagovi: