10 odevnih predmeta koji nikada neće izaći iz mode

by | maj 16, 2016
Priredila: Aleksandra Dimitrijević

Priredila: Aleksandra Dimitrijević

Leto se polako bliži te modne kuće, kao i poznati high street brendovi, uveliko lansiraju kolekcije za tople dane. Mnoštvo novih, interesantnih trendova mame nas da odmah krenemo u šoping kako bismo osvežile svoju garderobu. U ovakvim trenucima često zaboravljamo da je za novi stajling dovoljan jedan aktuelni komad uspešno ukombinovan sa osnovnim, bezvremenskim, koji se iz sezone u sezonu „provlače“ kroz kolekcije i kojima se rado vraćamo. A ključne odevne predmete koje bi svaka žena trebalo da ima u svojoj garderobi otkrijte u nastavku teksta…

Foto: PR

Foto: PR

Trenč u bež boji

Prva asocija na trenč jesu prelepi modeli britanske modne kuće Burberry, koja je proslavila ovaj komad. Iako je ove godine on dobio novo lice u raznim materijalima i dezenima, ključni komad je klasičan, u krem boji koji je idealan za svaku priliku.

Foto: PR

Foto: PR

Savršeni par farmerki

Ne postoji univerzalna formula za savršeni džins, već morate isprobati šta vam stoji a šta ne. Ali kada jednom nađete par koji najbolje laska vašoj figuri, shvatićete da imate saveznika za apsolutno sve vrste prilika!

Pročitajte još i… Haljine poznatih dama koje su obeležile protekli vikend

Preostale komade koji nikada neće izaći iz mode pregledajte na sledećim stranama…

Foto: PR

Foto: PR

Sveden nakit

Bez obzira na to što su već nekoliko sezona u trendu statement, masivne ogrlice i vrlo duge minđuše, decentni a efektni komadi su sve što vam treba. Za čaroban stajling birajte sitne minđuše, diskretne ogrlice sa ženstvenim priveskom ili narukvice od zlata i srebra.

Pročitajte još i… Ovu modnu kombinaciju može da iznese samo Džidži Hadid

Foto: PR

Foto: PR

Baletanke

Brz tempo života često je nemoguće ispratiti na visokim potpeticama. Iako one čine noge dužim i lepšim, ponekad je bolje izabrati ravne cipele. Zato je dobar par baletanki idealno rešenje.

Pročitajte još i… Cipele sa platformom zaludele poznate dame

Foto: PR

Foto: PR

Mala crna haljina

Uz minimalne napore zadivite sve oko sebe. Jedna haljina savršenog kroja je sve što vam je potrebno. Zavisno od vašeg stila i ukusa, birajte između ravnog kroja, pripijene uz telo, u kombinaciji sa čipkom…izbor je veliki!

Pročitajte još i… Svi autfiti u kojima Sara Džesika Parker izgleda kao Keri Bredšo

Foto: PR

Foto: PR

Pencil suknja

Ovaj model suknje je u poslednjih nekoliko sezona bio neizbežan komad kod velikog broja kreatora – od jednobojne u pastelnoj, pink ili crnoj boji pa do aktuelnih prugastih, cvetnih i karo dezena. Lako je možete ukombinovati sa ostatkom garderobe.

Pročitajte još i… Kanski festival 2016: Ocenite kako su se zvezde obukle drugog dana

Foto: PR

Foto: PR

Klasična, velika torba

Poslovni look, kafu s prijateljicama, šoping nemoguće je zamisliti bez kvalitetne, velike torbe! Ona mora biti praktična kako bi u nju stalo sve što vam treba u toku dana, a da bi odgovarala većini vaše garderobe poželjno je da bude crna ili u neutralnim nijasama.

Pročitajte još i… Modna inspiracija: Matursko veče u belom

Foto: PR

Foto: PR

Bela košulja

U situacijama kada „nemamo šta da obučemo“ bela košulja stiže upomoć. Uz pencil suknju idealna je za poslovni look, dok uz farmerice postaje deo dnevnog, kežual autfita.

Pročitajte još i… Kanski festival 2016: Ocenite haljine glumica prvog dana

Foto: PR

Foto: PR

Nude cipele

Neutralne cipele sa visokom potpeticom u boji kože sjajna su dopuna svakog autfita. Prednost je da se odlično kombinuju uz sve boje. A da su must have komad u garderobi svake dame sa stilom govori i činjenica da čuvena urednica magazina Vogue, Ana Vintur, više od 20 godina nosi jedan isti model u ovoj boji koji je za nju kreirao Manolo Blanik.

Pročitajte još i… Najbolji street style autfiti Olivije Palermo

Foto: PR

Foto: PR

Kožna jakna

Bilo da je napolju kiša ili sunce, dan ili veče, ovaj komad garderobe dobro će vam stajati u svakoj prilici. Osim klasičnih komada u crnoj i braon boji, izaberite model u rokerskom stilu, sa nitnama, resicama ili, pak, jednostavnog kroja ali u žutoj, zelenoj, crvenoj ili nekoj drugoj jarkoj boji koji će pružiti vašem autfitu pravo osveženje.

Pročitajte još i… 5 razloga da ovog leta nosite jednodelni kupaći

Ostale moje blogove možete pročitati OVDE.

Tagovi: