Imamo savršeno rešenje za novogodišnji stajling! Neka vas inspirišu kultne toalete holivudskih diva

by | decembar 19, 2016
Priredila: Aleksandra Dimitrijević

Priredila: Aleksandra Dimitrijević

Decembar se bliži kraju a samim tim je počelo i odbrojavanje do Nove godine. Sigurna sam da su mnoge od vas odlučila gde će dočekati najluđu noć. A ako još uvek niste izvršile finalne pripreme i odabrale praznični outfit neka vam kao inspiracija posluži look koji su nosile Izabela Roselini, Odri Hepbern, Sara Džesika Parker i Mišel Fajfer.

1. “Blue Velvet” je nastao po istoimenoj pesmi davne 1986. godine. Iako postoje podeljena mišljenja u vezi filma, on danas uživa kultni status. Dok ga jedni smatraju vrhunskim remek-delom Davida Lyncha, drugi su zgroženi oslikavanjem međuljudskih odnosa, ali u jednom se svi slažu – plava haljina koju je nosila Isabella Rossellini oduševila je publiku, naročito žensku. Kako je ove godine pliš vodeći modni trend prava je prilika da ponesete stajling inspirisan filmom. Naizgled jednostavna haljina od pliša odiše luksuzom te je možete izabrati kako za ludu žurku tako i za proslavu na poslu. Dodajte efektan nakit i crveni karmin i izmamićete poglede prisutnih.

Haljina Bershka, torba Parfois, cipele Nine West, minđuše Swarovski, karmin Collistar

Haljina Bershka, torba Parfois, cipele Nine West, minđuše Swarovski, karmin Collistar

Pročitajte i… Šljokice, čipka, metalik materijali, koža… Šta nam to high street brendovi spremaju za najluđu noć?

Kliknite na sledeću stranicu… 

2. Mnogi modni znalci tvrde da se savremena žena rodila onda kada je Audrey Hepburn 1960. godine, odevena u dugu crnu haljinu, sa pecivom u jednoj i kafom u drugoj ruci, posle noćnog provoda, prišla izlogu prodavnice nakita Tiffany, na Petoj aveniji u Njujorku. Uz bisere i duge svilene rukavice junakinja filma “Breakfast At Tiffany’s”, Holly Golightly donela je novu definiciju glamura koja se može vrlo lako i danas primeniti. Zato, pravi je trenutak da iz kutije za nakit izvadite tijaru i spremite se za glamurozni doček Nove godine.

Haljina Marciano Guess, Fashion Company, rukavice Accessorize, cipele Mango, tijara Stradivarius, ogrlica P....S....fashion

Haljina Marciano Guess, Fashion Company, rukavice Accessorize, cipele Mango, tijara Stradivarius, ogrlica P….S….fashion

3. Gotovo da nema devojke koja nije iz sezone u sezonu pratila život Carrie Bradshaw i njenih drugarica Mirande, Samanthe i Charlotte. Čuvena četvorka svojim pojavljivanjem razbila je mnoge tabue i pomerile modne standarde. Da je serija “Sex and the City” ostavila toliki uticaj u modi govori podatak da i 12 godina nakon prestanka njenog emitovanja glavna junakinja diktira modne trendove. Kako je i ove godine retro uticaj prisutan na modnoj sceni za doček u firmi birajte cvetnu haljinu. Lepršavi kroj upotpunite bundom od prirodnog ili veštačkog krzna bez kog ne možemo da zamislimo hladne dane.

 Haljina Bershka, bunda C&A, sandale Nine West, torba Zara, karmin Deborah

Haljina Bershka, bunda C&A, sandale Nine West, torba Zara, karmin Deborah

Pročitajte i… Moćno, raskošno i razigrano. Ove sezone očarali su nas novi trendovi u svetu nakita!

4. Najzapaženiji model haljina na modnim revijama ove godine bio je tzv. slip dress. Sofisticirani kroj laganog materijala koji laska ženskoj figuri bio je aktuelan 90-ih godina prošlog veka a sa Givenchy kolekcijom je doživeo veliki povratak. Ovaj nežnoj haljini nije odolela ni mlada Michelle Pfeiffer u filmu “Scarface”. Zelena nijansa najbolje će doći do izražaja ako je kombinujete sa zlatnim aksesoarima a oči istaknite zavodljivim smokey eyes-om.

Haljina Zara, torba Accessorize, sandale Deichmann, narukvica Lindex, minđuše SIX

Haljina Zara, torba Accessorize, sandale Deichmann, narukvica Lindex, minđuše SIX

Pročitajte i… Urbano, seksi, ženstveno i drugačije! Pet modela suknji koje morate imati ove zime


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

 

Tagovi: