Kakav se donji veš nosi ove jeseni

by | novembar 2, 2015
Autorka teksta: Aleksandra Dimitrijević

Autorka teksta: Aleksandra Dimitrijević

U proteklom periodu pažnju smo posvetile otkrivanju glavnih trendova za ovu sezonu, pritom zanemarivši svakoj ženi veoma bitnu modnu komponentu – donje rublje. Ono je temelj svakog stajlinga jer mala crna haljina ili elegantna bluza neće lepo stajati na vama ako ispod nije odgovarajući veš.

Zato svaka dama sa stilom prati trendove i u ovoj oblasti i ne čeka odgovarajuću priliku za elegantni veš, već i u kežual varijanti nosi kvalitetne komade. A ove sezone, budite bez brige, jer razni brendovi kod nas nude veliki izbor – od pamučnih cvetnih modela, preko nežnih, ženstvenih, pa do čipkanih, provokativnih.

Foto: PR

Foto: PR

Ove jeseni poznati brend Lisca donosi nam čak dve nove kolekcije. Cheek by Lisca namenjena je romantičnim damama koje veruju u pravu ljubav i žele da budu ženstvene u svakoj prilici. Kolekcija predstavlja kombinaciju nežne prozirnosti i raskošnog pletiva koja pruža istovremeno udobnost, ali i dozu elegancije, a dominiraju pamučni i čipkani komadi u pastelnim nijansama sa diskretnom šarom, koji omogućavaju ženi da se oseća zavodljivo i elegantno, a istovremeno i mladalački i moderno.

Foto: PR

Foto: PR

Lisca Selection je kolekcija za hrabrije dame koje se ne boje da pokažu svoj seksepil. Push-up grudnjaci, korseti ili gaćice sa halterima od najfinije svile i čipke nikog neće ostaviti ravnodušnim, dok senzualni vez savršeno prianja uz kožu, gotovo stapajući se sa njom.

Ostatak teksta pročitajte na sledećim stranicama…

Foto: PR

Foto: PR

Italijanski brend Yamamay poznat je po visokokvalitetnom, elegantnom donjem vešu. U skladu sa tim, lepša, razigranija, nova kolekcija za jesen 2015. pomerila je granice u kreiranju intimnih komada. Grudnjaci i gaćice od čipke u crnoj, smaragdnozelenoj, teget i ciklama nijansi, korseti od tila u kombinaciji ljubičaste i crne i, naravno, neizostavni halteri, glavni su komadi koje nudi ovaj brend. Osim donjeg veša, kolekcija sadrži i elegantne spavaćice od satena koje ležerno padaju niz telo, dok raskošna čipka ili skroz gola leđa daju dozu samopouzdanja i tokom hladnih zimskih noći.

Foto: PR

Foto: PR

Kao što i sam naziv nove kolekcije za jesen/zimu kaže, iz brenda Oysho očekuje nas mnoštvo čipkanih modela u crnoj boji. Black-lace zadržava karakterističnu mladalačku razigranost za ovaj brend, a koketira sa romantikom i čipkastim zavođenjem kao i savremenim modelima donjeg veša. Nema zavođenja bez prefinjene čipke. Ona može biti samo zanimljiv dodatak kao kod brushltera, spavaćica i bodija ili glavni adut donjeg veša koje prikriva i razotkriva providnim gaćicama i neobičnim leđnim delovima i omogućava da zablistate u posebnim trenucima.

Foto: PR

Foto: PR

Savremena žena želi biti sve – zavodljiva, mladalačka, elegantna, razigrana, prirodna. Upravo sve to nam pruža nova kolekcija brenda Bonatti za jesen/zimu 2015, a definišu je beskrajna udobnost, nežnost i romantičnost. Bogat asortiman nosivih komada, po kojima je i prepoznatljiv ovaj domaći brend, zadovoljiće ukuse i najprobirljivih dama. Karirani pamučni, veselih dezena, ili pak sa animal printom i diskretnom čipkom – svaki model ponaosob pruža osećaj zavodljivosti i ženstvenosti na koje niko neće ostati imun. Dodatni plus su i povoljne cene u odnosu na kvalitet koji je od samog nastanka brenda jedan od glavnih prioriteta.

Foto: PR

Foto: PR

U okviru svoje Censored linije, brend New Yorker predstavio je novu kolekcije donjeg veša. Push-up grudnjaci i gaćice, od onih klasičnih do tangica, izrađeni od čipke i satena u vatrenocrvenoj boji, koja asocira na predstojeću novogodišnju noć, kao i seksi modeli u nežnim, ženstvenim tonovima i očaravajući setovi crnih gaćica, grudnjaka i samodržećih čarapa učiniće da se osećamo izazovno u svakoj prilici. Glamurozni, ženstveni i seksi modeli koji ostvaljaju bez daha…

Ostale moje blogove možete pročitati OVDE.

Tagovi: