Kakve kupaće kostime predlažu high street brendovi?

by | jun 20, 2016
Priredila: Aleksandra Dimitrijević

Priredila: Aleksandra Dimitrijević

U iščekivanju zvaničnog početka leta, temperature preko trideset stepeni podsetile su nas da je vreme da obnovimo svoju garderobu za plažu. Kada je reč o ovogodišnjim trendovima u toj oblasti, jedino pravilo je da pravila nema! Čuvene modne kuće, kao i najpoznatiji high street brendovi, poručuju da je leto idealno za beg od minimalizma i dosade, pa nam predlažu mnoštvo modela veselih boja i bogatih printova koji nas mame sa polica da baš njih ponesemo kući. Ako ste upravo krenule u finalnu potragu za ovim slatkim komadom bez kog je savršeno leto nemoguće zamisliti, pogledajte moju preporuku.

Foto: PR

Foto: PR

Yamamay

Italijanski brend Yamamay prepoznatljiv je po eleganciji i visokom kvalitetu koji svake godine pomera granice u kreiranju. U skladu sa tim je i nova kolekcija kupaćih kostima nastala u saradnji sa čuvenom manekenkom Naomi Kembel. Nova linija nosi naziv Sculpt, po materijalu od kog je izrađena. Sensitive sculpt se prilagođava obliku tela, dopušta mu da „diše“, brzo se suši i istovremeno pruža visoku zaštitu od UV zračenja što ga čini idealnim za vrele morske dane.

Foto: PR

Foto: PR

Kolekcija sadrži ženstvene i moderne jednodelne laserski sečene modele u crnoj i crvenoj boji, kao i retro dvodelne – balconette bikini top i pin-up donji deo visokog struka ili u kombinaciji sa suknjom, dok je za zavodljivi efekat tu klasični slip komad na vezivanje.
Osim kupaćih kostima, u ponudi je i prateći program u boho stilu poput prsluka sa resama ili providnog kaftana koji će vaš odmor učiniti savršenim.

Kakve kupaće kostime u svojoj ponudi imaju Oysho, Zara, Calzedonia i H&M pogledajte na sledećim stranama…

Foto: PR

Foto: PR

Oysho

Kao što i sam naziv nove kolekcije kaže, očekuje nas mnoštvo boja i veselih printova. Swim Color zadržava karakterističnu Oysho mladalačku razigranost u vidu toplih tonova, egzotičnih dezena i asimetričnih krojeva, a koketira i sa smelim seksepilnim modelima u vidu izazovih rezova koji definišu siluete kako u bikinijima, tako i u jednodelnim kupaćim kostimima kojim ćete privući pažnju na plaži.

Foto: PR

Foto: PR

Veliki izbor različitih kreacija omogućiće da pronađete idealni model za bilo koju destinaciju za odmor, a moj favorit je jednodelni model tropskog printa sa zlatnom ogrlicom oko vrata koja daje dozu elegancije čitavom looku, te ga bez problema možete poneti na glamuroznom Kapriju ili plažama francuske rivijere.

Foto: PR

Foto: PR

Zara

Poznati španski brend nikada nije doneo ovoliko raznolikih komada, pa mogu slobodno reći da će svaka dama moći da pronađe ono što odgovara njenom modnom ukusu kao i trendu koji želi da neguje tokom godišnjeg odmora. Uz elegantnu, vanvremensku crnu i belu klasiku, u ponudi su i animal, zlatni i prugasti dvodelni kupaći kostimi u retro stilu, zatim zavodljivi jednodelni sa golim leđima ili dubokog V-dekoltea i sa zanimljivim vezivanjem.

Foto: PR

Foto: PR

Posebnu pažnju u plažnoj kolekciji privlači jednobojni model na pertlanje poput bodija, koji su obožavale mnoge poznate dame i trendseterke. Ostaje nam da vidimo da li će on biti dostojna zamena na plaži čuvenom prolećnom must have komadu.

Foto: PR

Foto: PR

Calzedonia

Seksi leto stiže iz Calzedonie! A kako bi drugačije bilo kada je zaštitni znak nove kolekcije italijanskog brenda prelepa Adrijana Lima. Dizajn koji nas je obradovao bogat je zavodljivim krojevima – od dvodelnih ženstvenih kupaćih kostima veseleg printa ukrašenih čipkom i trakicama, preko minijaturnih končanih komada u pink i žutoj boji, pa do izazovnih monokinija koji sve ostvaljaju bez daha.

Foto: PR

Foto: PR

Foto: PR

Foto: PR

U duhu kolekcije je i kampanja koja nosi naziv Tribal Shades, a delo je poznatog modnog fotografa Rasela Džejmsa.

Foto: PR

Foto: PR

H&M

Poznati švedski brend je prvi predstavio svoje modne adute za plažu i bazen. Čini se da je ovo najbogatija ponuda među high street brendovima kod nas, pa sam sigurna da ćete vrlo lako ovde naći svoj letnji favorit.

Foto: PR

Foto: PR

Aktuelne modne trendove poput prugica, volana i komada na pertlanje, H&M je preneo na svoje kupaće kostime, a izdvajaju se stajliš jednodelni modeli ukrašeni raznobojnim printom, dvodelni koji dolaze u klasičnim kombinacijama crne, maslinastozelene i puder-roze i ukrašeni afričkim detaljima i rajsferšlusom ili, pak, retro prugasti. Najatraktivniji u ponudi je bandeau top model sa trakicama, ali i bikini sa čipkanim porubom veselog printa, kao i jednodelni mint dubokog dekoltea koji je takođe ukrašen nežnom čipkom.

Ostale moje blogove možete pročitati OVDE.

Tagovi: