Senzualno, seksi, romantično… Kakav nas donji veš čeka ove jeseni?

by | oktobar 24, 2016
Priredila: Aleksandra Dimitrijević

Priredila: Aleksandra Dimitrijević

Sa dolaskom jeseni pažnju smo posvetile otkrivanju glavnih trendova, pritom zanemarujući svakoj ženi veoma bitnu modnu kompomentu – donje rublje. Ono je temelj svakog stajlinga jer mala crna haljina ili elegantna bluza neće lepo stajati na vama ako ispod nije odgovarajući veš.

Zato svaka dama sa stilom prati trendove i u ovoj oblasti i ne čeka odgovarajuću priliku za elegantni veš, već i u casual varijanti nosi kvalitetne komade. A ove sezone, budite bez brige, jer Lisca, Yamamay, Oysho i drugi brendovi kod nas nude veliki izbor – od pamučnih cvetnih modela, preko nežnih, ženstvenih, pa do čipkanih, provokativnih.

Lisca

Foto: Lisca

Foto: Lisca

Poznati brend Lisca spremio nam je jesenju kolekciju iz čak tri dela. “Lisca Selection je kolekcija za hrabrije dame koje se ne boje da pokažu svoj seksipil. Inspirisana glamurom starih filmova i fatalnim glumicama ova linija budi sakriveni seksipil u svakoj ženi. Push-up grudnjaci, korseti ili gaćice sa halterima od najfinije svile i čipke ukrašeni Swarovski kristalima nikog neće ostaviti ravnodušnim, dok senzualni vez savršeno prianja uz kožu, gotovo stapajući se sa njom. Pored vanvremenske seksi crne, ove sezone možete poneti i veš u bojama koje su u trendu. Zato, budite moderne i smele – izaberite raskošne modele iz nove Lisca kolekcije u srebnoj ili bogatoj zelenoj, Lush Meadow nijansi.

Foto: Lisca

Foto: Lisca

“Lisca Fashion” namenjena je romantičnim damama koje veruju u pravu ljubav i žele da budu ženstvene u svakoj prilici. Savršen spoj čipke i prefinjenog veza pruža dozu elegancije i minimalizma u diskretnim bojama sivog opala i nežnog bisernog sjaja ili, pak, smelim nijansama jagode i crvene ruže. Sigurna sam da će svaka dama u obilju modela naći pravi komad za sebe – za svaku priliku i svako raspoloženje.

Foto: Lisca

Foto: Lisca

“Uvek je vreme za osmeh i razigranost”, poručuje linija “Cheek by Lisca”. Kolekcija predstavlja kombinaciju nežne prozirnosti i raskošnog pletiva koji pruža istovremeno udobnost ali i dozu elegancije, a dominiraju pamučni i čipkani komadi u pastelnim nijansama sa diskretnom šarom cveća, srca i geometrijskih uzoraka, koji omogućavaju ženi da se oseća mladalački i moderno.

Pročitajte i… Najverovatnije ste čitav život pogrešno prale donji veš…

Foto: Lisca

Foto: Lisca

Intimissimi

Kralj intime poseduje sve što je potrebno za zavodljive dane. Poput brenda Lisca i Intimissimi kolekciju za jesen/zimu 2016. čine više delova.

Foto: Intimissimi

Foto: Intimissimi

Prvi deo pod nazivom “Romantic Tale” sastoji se od pastelnih komada ukrašenih nežnim vezom, gde je posebnu pažnju privukao Gioia brushalter u vidu kraćeg korseta koji slobodno možete poneti ispod sakoa u večernjem provodu. Pored prelepih kompleta, tu su i elegantne spavaćice od satena koji ležerno pada niz telo, dok će vam raskošna čipka pružati dozu samopouzdanja tokom hladnih zimskih noći.

Foto: Intimissimi

Foto: Intimissimi

Drugi deo “Oriental Heart” čini zbirku očaravajućih i senzualnih komada koji intimnu modnu dimenziju dižu na najviši mogući nivo. Inspirisani Dalekim istokom grudnjaci i gaćice, od onih klasičnih do tangica, izrađeni su od svile i satena u svetlo plavoj i krem i ukrašeni vezom vino boje.

Foto: Intimissimi

Foto: Intimissimi

Oysho

Kao što i smo i navikli od poznatog brenda ove jeseni očekuje nas mnoštvo čipkanih modela u crnoj boji. Nova kolekcija zadržava karakterističnu Oysho mladalačku razigranost, a koketira sa romantikom i čipkastim zavođenjem kao i savremenim modelima donjeg veša.

Pročitajte i… Provokativni donji veš podelio je mišljenja. Da li biste ga vi nosile?

Foto: Oysho

Foto: Oysho

Nema zavođenja bez prefinjene čipke. Ona može biti samo zanimljiv dodatak kao kod brushltera, spavaćica i bodija ili glavni adut donjeg veša koje prikriva i razotkriva providnim gaćicama i neobičnim leđnim delovima i omogućava da zablistate u vašim posebnim trenucima.

Foto: Oysho

Foto: Oysho

Yamamay

Yamamay je poznat po visokokvalitetnom, elegantnom donjem vešu. Ove sezone italijanski brend se potrudio da sasluša potrebe i želje svih žena, jer je svaka od nas posebna. U skladu sa tim “Fall… in love” linija slavi žensko telo i čini da se osećamo savršeno u svojoj koži.

Foto: Yamamay

Foto: Yamamay

Crno-beli svet kao večna inspiracija našao se na najnovijim modelima – od suptilnih pa do izazovnih, providnih gaćica, grudnjaka i korseta. Ako su vam ove boje dosadile, izaberite intenzivne nijanse fuksije, tamno zelene ili puderasto roze koje ćete lako uskladiti sa svojim jesenjim outfitom.

Foto: Yamamay

Foto: Yamamay

Nasuprot jednobojnim komadima našao se print koji je uvek u trendu. I dok ga žene širom sveta rado kombinuju u svojoj garderobi, animal dezen na vešu poneće samo smele dame, nemirnog duha. Zato je Yamamay pripremio provokativan, leopard-print na balconette grudnjacima i gaćicama visokog struka koji će vas u trenu pretvoriti u pravu pin-up damu.

Foto: Yamamay

Foto: Yamamay


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Tagovi: