Šljokice, čipka, metalik materijali, koža… Šta nam to high street brendovi spremaju za najluđu noć?

by | decembar 5, 2016
Priredila: Aleksandra Dimitrijević

Priredila: Aleksandra Dimitrijević

Stigao je decembar a sa njim je počelo i odbrojavanje do Nove godine. Dizajneri uveliko daju ideje šta da obučemo i kako da izgledamo za najluđu noć, a high street brendovi pune rafove “party“ komadima. Ako još uvek niste odabrale praznični outfit pogledajte šta su spremili H&M, Pull&Bear, Mango i New Yorker.

H&M

Nasuprot motivima od veza i romantičnim kreacijama koje su vladale u jesenjoj kolekciji, za predstojeće praznike H&M je pripremio pregršt šljokica i sjaja. “Festive Fashion“ i “Glimmer Girls“ editorijali uveli su nas u party komade, a sada stiže prava novogodišnja poslastica. Najnovija kampanja pod nazivom “Go Glam!“ predstavlja savršen spoj klasičnog glamura i trendi, mladalačkih modela koji će zadovoljiti ukuse i najprobirljivijih dama.

Foto: H&M

Foto: H&M

Izazovne haljine sa šljokicama, kombinezoni neobično sečeni koji će istaći vašu vitku figuru, kožne pantalone i ultra kratki šortsevi za seksi look, modeli na jedno rame koji je jedan od vodećih trendova ove sezone, kao i nezaobilazne metalik suknje možete pronaći u party kolekciji. Da bi vaš novogodišnji autfit bio potpun poznati švedski brend je lansirao i aksesoare poput nežnih šalova od pliša i raskošnih minđuša ukrašenih kristalima za moderne princeze. Posebnu pažnju privlači elegantna torbica loptastog oblika sa srebrnim detaljima koja će, sigurna sam, svojim dizajnom oduševiti mnoge dame.

Kao inspiracija za kombinovanje neka vam posluže fotografije i manekenka Frida Gustavsson koja je zaštitno lice “Go Glam!“ editorijala.

Foto: H&M

Foto: H&M

Pročitajte i… Kaput je sve što vam treba za dobar stil u hladnim danima. Izdvojili smo najbolje ove sezone!

Kliknite na sledeću stranicu… 

Pull&Bear

U skladu sa retro trendom 90-ih koji vlada ove zime modnom scenom, Pull&Bear je lansirao novogodišnju kolekciju koja nosi naziv “We Party”. I ovog puta poznati španski brend ostao je veran mlađoj populaciji te nudi komade koji garantuju dobar provod sa društvom, a jedinstveni modni miks glam, casul i retro elementa sigurno će vas izdvojiti iz mase u najluđoj noći.

Foto: Pull&Bear

Foto: Pull&Bear

Prazničnu liniju čine uske haljine posute šljokicama koje akcenat stavljaju na gola leđa, maksi haljine sa transparentnim donjim delom, suknje metalik sjaja, blještavi crop topovi, elegantni kombinezoni sa zanimljivim dekolteom, trendi kožne jakne sa natpisima i šiljcima za rok devojke.

Ako želite da u novogodišnjoj noći postanete prava disko diva Pull&Bear predlaže prelepe bodije – od modela sa šljokicama, preko laganih materijala sa zlatnim nitima pa do kroja sa golim ramenima od pliša.

Foto: Pull&Bear

Foto: Pull&Bear

Mango

Novogodišnje proslave počinju pre 31. decembra. U danima koji prethode glavnom dočeku poslovne dame očekuje parti u firmi.

Foto: Mango

Foto: Mango

Da biste zablistale na ovom događaju tu je nova Mango kolekcija. “The Dusk Club” sadrži sve što je potrebno za šik business look: trendi suknje na preklop diskretno ukrašene šljokicama, predivne haljine sa volanima, lepršave plisirane modele, čipkane topove, retro pantalone širokih nogavica, romantične bele bluze sa pussy bow mašnama, kombinezone i sakoe od super popularnog pliša, kao i elegantne bunde od veštačkog krzna, torbice animal printa, plišane čizmice do članka i sandale sa platformom koje možete nositi sa zanimljivim čarapama kao što predlažu mnoge modne kuće ove sezone.

Foto: Mango

Foto: Mango

New Yorker

Moderno, urbano i za svakog – najbolji je opis kolekcije koja je privukla veliku pažnju u svečanoj ponudi high street brendova. Reč je o brendu New Yorker i njegovoj najnovijoj kampanji za liniji Amisu.

Foto: New Yorker

Foto: New Yorker

Centralno mesto u kolekciji zauzima vanvremanska čipka u crvenoj i crnoj boji, haljine sa resicama u stilu 20-ih godina prošlog veka, topovi sa šljokicama i prozirnim detaljima, metalik suknje, dok za devojke koje više vole pantalone New Yorker je pripremio elegantne duge i zavodljive kratke kombinezone u crnoj i boji vina.

Foto: New Yorker

Foto: New Yorker

Pročitajte i… Moćno, raskošno i razigrano. Ove sezone očarali su nas novi trendovi u svetu nakita!


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

 

Tagovi: