Šta možemo pronaći na rafovima high street brendova ove jeseni?

by | septembar 5, 2016
Priredila: Aleksandra Dimitrijević

Priredila: Aleksandra Dimitrijević

Jesen se polako približava a sa njom nam stižu novi modni trendovi. Nakon što smo propratile revije poznatih modnih kuća vreme je da vidimo šta su nam high street brendovi spremili za jesen 2016.

Poput prave Njujorčanke u Mango kolekciji

Moderno, urbano i za svaku priliku – najbolji je opis kolekcije koja je privukla veliku pažnju u jesenjoj ponudi high street brendova.

Mango

Mango

Reč je brendu Mango i njegovoj najnovijoj kampanji pod nazivom “City Vibes”. U skladu sa nazivom lookbook i reklama snimljeni su na ulicama Njujorka, a glavne uloge dodeljene su novim zvezdama svetskog modelinga – Roos Abels i Lexi Boling, koje su na pravi način ispratile priču šik devojaka u jednoj metropoli.

Mango

Mango

Savršena mešavina boho stila, poslovne elegancije i grunge u obilju raznolikih komada učiniće da svaka dama pronađe ono što odgovara njenom modnom ukusu kao i trendu koji želi da neguje tokom hladnih dana. Jer, na listi must have komada našle su se cvetne haljine i bluze sa volanima u stilu 70-ih, fantastične crvene rock kožne jakne, karirane košulje i topli kaputi nadahnuti military stilom, trendi ženska odela i kilote u kojima ćete izgledati odlično na poslu, kao i seksi mini suknje i eye catcher haljine za vaš glamurozni look.

Mango

Mango

Pročitajte i… Jesenji trendovi uzimaju maha. Ovo su must have komadi sezone i obožavaćete ih!

H&M slavi jake, samouverene žene

Kao i prethodnih godina Ann-Sofie Johansson, dizajnerka za H&M, predstavila je “Studio” liniju na Fashion weeku u Parizu. Sada je lansirana i kampanja za predstojeću sezonu koja će se ove nedelje naći u prodaji. Za razliku od prošle godine koja je bila u futurističkom duhu, kolekcija za jesen/zimu 2016. inspirisana je švedskom istorijom i kulturom, te predstavlja mešavinu folklora i tradicionalne ručne radinosti sa dosta ukrasa i vezova.

HM

HM

“Studio” slavi jake žene poput švedske glumice Ingrid Bergman, koje je prema kreatorki oličenje osobe sa integritetom. Istovremeno svečana i praktična, ona sadrži oversized kapute ukombinovane sa elegantnim pantalonama, odela u stilu klasičnih muških modela kojima poseban šik daje dodatak u vidu fedora šešira, zatim nežne haljine i peasant košulje, kao i komade od pliša koji je jedan od vodećih trendova za narednu sezonu.

HM

HM

Nasuprot motivima od veza i romantičnim kreacijama dolaze čizme u kaubojskom stilu i torbe jarkog animal printa.

HM

HM

Pročitajte i… Samo jedan VAMP detalj učiniće da budete seksepilnije i stilizovanije nego ikada!

Poslovna žena stiže iz Zare

Kraj leta za mnoge označava povratak na posao, a za važne poslovne uspehe veoma je bitan utisak koji ostavljamo na klijente. Zato je čuveni španski brend ovu jesen obeležio poslovnim komadima. U skladu sa vladajućim jesenjim trendovima kolekcija “Monday to Friday” nudi osvežavajuće modne kombinacije za skladan poslovni outfit.

Zara

Zara

Plisirane suknje, dugi sakoi, pepito pantalone, klasične košulje koje se slažu sa svakom kombinacijom, kaputi ravnog kroja, kao i bluze sa volanima i prelepe haljine koje će uneti dašak čiste ženstvenosti u svedeni poslovni look.

Zara

Zara

Za potpuni šik efekat tu su uvek aktuelne kratke čizmice i baletanke stilizovane na sasvim nov način koje će, sigurna sam, osvojiti srca mnogih dama.

Zara

Zara

Pročitajte i… Napravite mesta u ormaru za tri nova modela džinsa koji su IMPERATIV sezone!

Kežual elegancija na Pull&Bear način

Paralelno sa drugim modnim brendovima koji nam ubrzano predstavljaju svoje jesenje kolekcije, “oglasio” se i Pull&Bear koji je u sklopu editorijala lansirao vlastite adute ženske garderobe za predstojeće mesece.

Pullandbear

Pullandbear

“Stardust” čine ležerni odevni komadi koja vam garantuju dobar provod sa najboljom prijateljicom, dok jedinstveni modni miks glam, casul i retro elementa izdvojiće vas iz mase.

Pullandbear

Pullandbear

“It” komadi koje preporučuje ovaj španski brend jesu nezaobilazne parke u maslinasto zelenoj boji i bomber jakne ukrašene zanimljivim aplikacijama koje su se preselile iz prolećnih kolekcija, modeli posuti šljokicama, kao i prozračni kaftani, elegantne čipkane haljine i midi suknje sa metaliziranim nitima.

Pullandbear

Pullandbear

Ne morate da čekati prve hladne dane, jer mladalačke komade iz najnovije Pull&Bear kolekcije već sada možete kombinovati u svom ležernom outfitu.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

 

Tagovi: