Želimo ih SVE! Ovo su najmodernije tašne ove jeseni i nijednoj nismo odoleli

by | septembar 19, 2016
Priredila: Aleksandra Dimitrijević

Priredila: Aleksandra Dimitrijević

Ni jedan autfit nije potpun bez odgovarajuće torbe. Ona daje savršenu završnicu odevnoj kombinaciji i ima moć da i najjednostavnije komade garderobe pretvori u glamurozni look. Zato je teško odoleti kupovini nove naročito, kada nam modne kuće svake sezone nude bezbroj modela koji nas mame svojim dizajnom i bojama.

Za predstojeću jesen i zimu kreatori su pomerili granice, predstavivši prava mala remek dela koja ne pitaju za cenu. Na vama je samo da izabarete svoje favorite među prelepim trendovima.

1. Torbe oko struka

It’s official: najveći trend 90-ih vratio se na velika vrata! Torbe oko struka najčešće u crnoj boji koje su ranije nosili turisti, ove jeseni izašle su iz svedenog dizajna i pretvorile se u pravi šik komad. I dok je 3.1 Phillip Lim predstavio model od kroko kože, modna kuća Off-White lansirala je metalik verziju koja je odlična zamena klač torbi u elegantnom stajlingu.

Foto: Guliver/ Getty images

Foto: Guliver/ Getty images

Chanel i Prada otišli su korak dalje u ovom trendu te su svoje aktuelne modele u mini obliku zakačili na zanimljive kaiševe, a bucket torbu oko struka mogli smo da vidimo na Céline reviji.

Foto: Guliver/ Getty images

Foto: Guliver/ Getty images

2. Plišane

Osim čipke, pliš važi za jedan od najluksuznijih materijala koji i obični outfit pretvara u kombinaciju vrednu pažnje. Zahvaljujući sofisticiranosti koju pruža, a istovremeno i udobnosti ova mekana tkanina vlada ove sezone modnom scenom. Osim odeće i obuće od pliša modni kreatori su u svoje kolekcije za jesen/zimu 2016/17. uvrstili i torbe. Gucci i Dolce & Gabbana donose nam osećaj topline u prigušenoj nijansi crvene, Stella McCartney predlaže raskošnu kraljevsko plavu tote torbu sa šik drškama, dok je Alberta Ferretti svoje modele ukrasila nežnim vezom.

Foto: Guliver/ Getty images

Foto: Guliver/ Getty images

Pravi eye-catcher predstavila je modna kuća Miu Miu u vodećoj boji sezone, Lush Meadow, ukrašenu prelepom kopčom koja će, sigurna sam, postati omiljeni komad mnogih trendseterki.

Pročitajte i… Te predivne cipele! Obuća koju svaka žena jednostavno mora da poseduje

3. Krznene

Hladne dane ne možemo da zamislimo bez toplog krzna. Osim raskošnih šalova i bundi od prirodnog i veštačkog krzna, ove jeseni i zime prošetajte statement krznenu torbu. Gotovo da nema modne kuće koja nije predstavila svoju krznenu torbu – od Tod’s i Alexander McQueen bele, preko tople braon u Loewe i Victoria Beckham kolekcijama, pa do animal printa kod Simone Rocha. Vesele modele koji će obojiti tmurne dane lansirao je brend Fendi, dok je Michael Kors krzno ukrasio cvetnim detaljima.

Foto: Guliver/ Getty images

Foto: Guliver/ Getty images

Za šik večernje izlaske Marc Jacobs nudi retro torbu, a ako vam je čupavi model previše napadan Jason Wu i Trussardi predlažu detalje od krzna na torbi.

Foto: Guliver/ Getty images

Foto: Guliver/ Getty images/ Cover images

4. Ranac u ruci

Ranac odavno nije rezervisan samo za školske klupe i sportske aktivnosti. Zbog svoje praktičnosti, ovaj modni dodatak upotpunjuje svakodnevni imidž mnogih urbanih trendseterki, kao i poslovnih žena. Nadahnuti različitom estetikom modni kreatori su trend rančeva podigli na viši nivo, uvrstivši u svoje kolekcije sofisticirane, ženstvene i originalne modele koje ove jeseni umesto na leđima nosimo u ruci, poput super stylish torbe. Kao inspiracija za ovakav look neka vam posluže Anya Hindmarch, Versace, Lanvin, Michael Kors revije.

Foto: Guliver/ Getty images

Foto: Guliver/ Getty images

Pročitajte i… Šta možemo pronaći na rafovima high street brendova ove jeseni?

5. Statement torba

Prava statement torba je toliko upečatljiva da se ne morate truditi oko ostalog outfita, jer će sva pažnja biti usmerena upravo na nju. Bajkovite i neobičnog oblika savršene su za svečane prilike, dok ih smele devojke mogu nositi u svakodnevnom outfitu kada žele da istaknu svoju ekscentričnu stranu. Najveći izbor maštovitih modela poput Pepeljugine kočije, lustera, televizora i knjiga mogle smo da videmo na Dolce & Gabbana reviji.

Foto: Guliver/ Getty images

Foto: Guliver/ Getty images

Inspirisan krojačkim zanatom Chanel je predstavio torbu koja podseća na kotur konca, Prada donosi clutch torbe u obliku knjiga, dok su slatke krznene ljubimce prošetale Jeremy Scott i Thom Browne manekenke.

Foto: Guliver/ Getty images

Foto: Guliver/ Getty images

6. Novi Bucket model

Vrećasta torba sa učkurom, tzv. bucket već nekoliko godina je must have komad. Ove jeseni mnogi modni kreatori u svojim kolekcijama su redizajnirali i osvežili upravo ovu retro torbu, čime je ona doživela vrhunac popularnosti i postala, definitivno, omiljeni aksesoar mnogih poznatih dama.

Foto: Guliver/ Getty images

Foto: Guliver/ Getty images/ Cover images

Izbor boja i modela je veliki – ako volite klasiku u odevanju za vas su 3.1 Phillip Lim i Marni modeli, za šik boho izgled tu su Roberto Cavalli, Etro, Christopher Kane i Alberta Ferretti ukrašene etno motivima i cvećem, a ako želite nešto neobičnije BCBG Max Azria kroko model, Nina Ricci sa volanima i Loewe od perlica vas neće razočarati.

Foto: Guliver/ Getty images

Foto: Guliver/ Getty images

Pročitajte i… Ovo je najpoželjnija torba za jesen i fenomenalna je!


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Tagovi: