Iz ugla fashion blogerke: Dva obavezna modna detalja za leto

by | jul 28, 2016
Autorka teksta: Tatjana Jovanović

Autorka teksta: Tatjana Jovanović

Eh, da su samo dva! Gde su šešir, torba za plažu, sunčane naočare, ešarpa…toliko toga ima! Ipak, te stvari se nose svake godine, svakog leta, a ono što želim da podelim s vama je moja nova „opsesija“, iako ne znam da li će se nositi naredne sezone.

Svako ko voli modu raduje se upravo ovakvi stvarima, koje može kombinovati uz basic komade i tako, bez mnogo troška, ispratiti trendove.

Choker ogrlici sam, svojevremeno, posvetila čitav teskt, a ona je sada dobila svoju varijaciju na temu i, znate šta, skoro da mi se još više dopada!

Foto: PR/Zara

Foto: PR/Zara

Reč je o tankim pertlama koje mogu biti i od kože, a vezuju se oko vrata. To može biti jedna pertla ili više njih i često su vezane u mašnu, a imaju i deo koji visi. Od ovoga ne može više biti boho, a znate koliko volim taj stil!

Foto: PR/Zara

Foto: PR/Zara

Odlično ide uz tunike, košulje, majice, bodije (bodi mi je, takođe, hit ovog leta), a jedva čekam jesen, pa da na sve to obučem kožnu ili bomber jaknu. Biće to pun pogodak!

Kada je o drugom detalju reč, moram se ispraviti odmah na početku: u pitanju su detalji.

Foto: PR/Zara

Foto: PR/Zara

Svi koji vole i poštuju damski stil će ih zaobići, ali zato svi koji vole da barem u nekim situacijama izgledaju zanimljivo i pomalo otkačeno zaista će ih voleti. Reč je o stikerima!

Foto: PR/Zara

Foto: PR/Zara

Gotovo sve trendseterke nose džins i majice sa ovim šarenim nalepnicama. Zapravo, oni mogu biti već našiveni, ali meni se dopada to što možete da ih kupite, nalepite gde želite i skinete kada vam dosade. Da li će to biti teksas bermude, jakna, pamučna majica i torba stvar je ukusa, a meni se deo sa teksas jaknom, pa i farmerkama i bermudama najviše sviđa. U redu, i na majicama izgleda cool! Možete ih zadržati i do jeseni, pa osvežiti dosadan duks. Poenta je da se modom treba igrati i stalno tražiti nove načine da nosimo trendove baš onako kako želimo!

Ostale moje blogove pročitajte OVDE.

Tagovi: