Iz ugla fashion blogerke: Proizvodi koje koristim na letovanju

by | jun 30, 2016
Autorka teksta: Tatjana Jovanović

Autorka teksta: Tatjana Jovanović

Moram priznati da sam na ovom letovanju koristila najmanje proizvoda do sada! Praktikujem natural look, dakle, nema šminkanja uveče, samo nega, a preko dana se štitim od sunca. Ipak sve što koristim vrlo mi prija i svakako preporučujem. Detaljnije o tome ćete sigurno imati priliku da vidite u nekom od videa, a za sada vam predstavljam mali „tizer“ u vidu fotografije.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Počinjem sa dnevnom negom. Prvi put sam probala Carroten Wet Skin Fresh Mist sredstvo za zaštitu od sunca. Izabrala sam da bude proizvod u spreju zbog lakšeg nanošenja, prijatnog je mirisa koji osvežava telo, ne lepi se i, evo, nakon devet dana na moru mogu da potvrdim da nisam izgorela. UVA i UVB zastita se podrazumeva i, što je najvažnije, proizvod je vodootporan. Dakle, štiti me u vodi, ali čim bih izašla iz vode nanela bih novi sloj.

Faktor 30 za telo je za mene bio sasvim dovoljan, a za lice sam koristila jači faktor.
Prošle godine sam se oduševila Collistar proizvodima, a ovog puta sam po preporuci kupila Collistar Sun Stick SPF 50+. Odličan i vrlo praktičan proizvod kada su nanošenje, ali i nošenje u pitanju. Naime, nosim ga i u gradu u tašni kako bih uvek nanela malo na jagodice, čelo, nos i usne. Niko ne želi bore od sunca, zar ne? Vrlo se lepo razmazuje i zaista u potpunosti štiti lice bez bojazni da ćete ostati bez preplanule boje.

Kako, verovali ili ne, nijednom nisam pokvasila kosu u moru, pakovanje za kosu koje bih inače nosila na vlažnoj kosi, ali i sprej za zaštitu od sunca nisam koristila. Samim tim, samo sam jednom oprala kosu šamponom – dakle, zbogom fenu i feniranju na ovom odmoru! Sigurna sam da će mi kosa biti zahvalna!

Tokom večeri, ali i vremena provedenog van plaže, ne mogu bez Avene termalne vode. Ona je moja topla preporuka za čitavo leto. Bilo kakva iritacija ili crvenilo vrlo brzo se umire, a da ne govorim o instant hidrataciji i osvežavanju.

Iako sam ponela letnje boje sjajeva za usne, koristila sam samo odličan Sephora balzam, a umesto parfema The Body Shop Coconut Body Mist. Prvi put umesto parfema korisim mirišljavi sprej za telo i oduševljena sam. Jednostavno je idealan za leto! Miriše najviše na kokos, ali je vrlo svež i prijatan miris koji se prilično dugo zadržava na telu.

Da ne zaboravim, nakon tuširanja veoma je važno nahraniti kozu kako bi se regenerisala od sunca, ali i da bi se boja duže zadržala. Moj izbor je The Body Shop Shea Body Butter. Predivan miris, ali i dugotrajna hidratacija, mekoća i svilenkast osećaj na koži moj su favorit u svakom slučaju i zaista obožavam njihove proizvode.

Na kraju, na noktima na rukama uz leto i more najlepše mi se slagala divna, pastelna boja Sephora laka za nokte. Žuto, sunčano, veselo, otkačeno…

Naredne nedelje ću se potruditi da vidite i utiske sa letovanja u video formatu, a do tada uživajte ili na letovanju, ili u pripremama za odmor!

Ostale moje blogove pročitajte OVDE.

Tagovi: