Kakve stilove preferiraju fashion blogerke ove jeseni

by | oktobar 22, 2015
Autorka teksta: Tatjana Jovanović

Autorka teksta: Tatjana Jovanović

Veoma mi se dopalo kada sam sam vama podelila koje domaće blogerke pratim i pokazala vam šta mi se dopada od onoga što one predlažu za ovu sezonu (podsetite se OVDE).

Ovog puta sam odlučila da to budu strane blogerke. Njih ima zaista mnogo i njihove mogućnosti, kada su brendovi u pitanju su zaista velike i one to koriste na pravi način. Izabrala sam ovog puta njih četiri i njihov, rekla bih, prilično ležeran, svakodnevni stil.

Kao što vidite, ravne čizme preko kolena od velura (eh da, i ja tražim jedne takve), ili do članka, ili do kolena – nije važno! Važno je da pronađete neki lep i originalan model koji ćete moći nositi uz razne kombinacije. Na primer, i uz farmerice i uz haljine! Znam, nije lako pronaći odgovarajući model, ali zavirite dobro u svoj plakar i pokušajte da zamislite šta biste to mogle nositi uz najviše stvari i u kojoj boji. Da li ćete nositi ravno ili štikle zavisi od vas i vaših mogućnosti. Mislim na ono koliko dugo možete da izdržite u štiklama !

Pončo, kožne jakne, šeširi i kaputići su i dalje nezaobilazni komadi. Sigurna sam da i kod nas možete pronaći slične stvari i kombinovati ih na sličan način, ako vam se dopadaju. Za njih važi isto pravilo kao i kod izbora čizama. Nismo uvek u mogućosti da kupimo nekoliko komada pa da menjamo i ako nemamo ništa slično od prošle godine, onda ne treba juriti u kupovinu već polako probati i pogledati šta najviše odgovovara.

Foto: withlovefromkat.com

Foto: withlovefromkat.com

Nadam se da ćete u priloženim fotografijama pronaći inspiraciju za sebe!

Ostale moje blogove pročitajte OVDE.

Tagovi: