Šta pokloniti dragoj ženskoj osobi za praznike?

by | decembar 10, 2015
Autorka teksta: Tatjana Jovanović

Autorka teksta: Tatjana Jovanović

Praznici kucaju na vrata! Možda još uvek ne razmišljate o tome gde ćete za doček. Možda već znate pa birate haljinu, cipele, frizuru ili ako ostajete kod kuće smišljate jelovnik, na vreme. Kako god bilo, ispraznićemo i novčanike i kartice.

Sada pomislite na vama drage ženske osobe. To su sigurno mama, sestra, baka, drugarica, rođaka, svekrva ili koleginica sa posla. Sigurno želite i nekoga od njih da obradujete nečim lepim, a to nije uvek lak zadatak. Poklon treba da bude takav da veoma obraduje osobu koja ga dobija.

Ma koliko osluškivali želje i potrebe, nekada smo sigurni u njen ukus, a nekada ne. Baš iz tog razloga, odlučila sam da vam pomognem i da vam ideju šta biste to mogli da stavite pod jelku. Treba misliti o tome na vreme i izbeći nervozu, ali i dok novčanik nije počeo da se prazni zbog drugih stvari. Prva ja, dočekam poslednji momenat da izaberem nešto sjajno i na kraju nastane opšta euforija, ali ne ona pozitivna pred praznike, već negativna . Ove godine ću drugačije, sve lepo isplanirano i na vreme. Savetujem vam da učinite isto.

U videu koji sledi, pogledajte moje predloge. Naravno, u pitanju su pravi modni dodaci za sve generacije!

Ostale moje blogove pročitajte OVDE.

Tagovi: