Patila je od depresije i pokušala samoubistvo: Traume i bolna sećanja izlečila je jogom

by | oktobar 28, 2016

Hajdi Vilijams je tokom svog života pretrpela je i previše toga. Ne samo da je patila od PTSP-a, anksioznosti i teške depresije, nego je kao devojka bila silovana.

Svi ti pritisci i bolna sećanja rezultirali su pokušajem samoubistva – jednostavno je htela da pobegne od boli.

Njena priča će ponuditi nadu i utehu svima koji se suočavaju sa sličnim izazovima i poteškoćama u životu. Hajdi je uspela da smiri svoj um i emocije uz pomoć joge.

Nakon što se potpuno oporavila, počela je da vodi svoju praksu kako bi kroz vežbu i terapijsku nastavu pomogla drugima da se nose s vlastitim traumatskim i uznemirujućim iskustvima. Takođe, pokrenula je i onlajn grupu podrške gde se ljudi mogu povezati jedni s drugima.

Pročitajte i… Posle ovih jednostavnih joga vežbi imaćete držanje kao manekenke

– Joga me ponovo dovela na sigurno mesto. Mesto mira i samoprihvatanja. Ja sam uspela da izlečim sebe od mentalnih bolesti i sada sam posvetila svoj život i karijeru pomaganju drugima u procesu samoisceljenja – objasnila je Hajdi.

Uspela je i da iskoristiti popularnost društvenih mreža kako bi proširila svoju poruku o radostima koje se mogu pronaći u životu pokazujući svoje prekrasne fotografije.

Na njenim fotografijama nećete videti samo lepo telo u različitim pozama, nego ćete osetiti sklad tela i uma, koji je ova žena uspela da postigne nakon svega što ju je u životu zadesilo.

Poznato je da nam joga može pomoći u različitim segmentima života, što se i dogodilo ovoj dami.

Mi smo za vas spremili konkretne vežbe, ukoliko imate problema sa krvnim pritiskom. Ne budite lenji i bacite se na posao:

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Tagovi: