Upoznajte blagodeti kundalini joge na javnom besplatnom času

by | januar 17, 2017

Svi ste pozvani na ONLINE promo čas Kundalini joge u ponedeljak 23.januara od 19h. Ulaskom na link https://www.youtube.com/watch?v=KHASW3opdzw iz vaseg doma, nacicete se u sali gde ce Natasa Vukoje, ucitelj Kundalini joge, Praktičar rekonekcije i trener za lični razvoj radice sa Vama. ONLINE časovi Kundalini joge su potpuno identicni kao uzivo kada radite, jer Nataša radi sa vama iz svog stana.

Foto: Promo

Foto: Promo

Nema vise izgovora od sada mozete praktikovati jogu iz svog doma!
Za sve vas koji želite da praktikujete Kundalini jogu sa sertifikovanim joga uciteljom Natasom Vukoje, ojacate citavu muskalaturu, ali i duh, pozitivno vibrirate, promenite lose navike, podstaknete sebe na promene, i sve to u toplini svog doma, idealan izbor su – ONLINE časovi.
Po kom principu funkcionisu ONLINE casovi Kundalini joge?

Mnogo je jednostavnije nego što mislite, dobijate link na koji samo treba da kliknete i direktno se konektujete u salu za vežbanje. To možete učiniti na tabletu, mobilnom telefonu, kompijuteru… Vazno je napomenuti da ONLINE casovi Kundalini joge funkcionisu potpuno indenticno kao da radite uzivo. Moderno doba namece mnogo obaveza, kuca, porodica, sef, fakultet.. Ponekad imamo osecaj da zelimo da se posvetimo sebi, ali ne uspevamo da se organizujemo. Upravo tada su resenje ONLINE casovi, jer vezbate od kuce, relaksirani i usmereni samo na sebe i svoju energiju.

Sta cini Kundalini jogu?
Kundalini jogu čine dobro odabrane statičke poze (asane), dinamični pokreti, vežbe disanja, meditacije, pevanje mantri. Praktikovanje Kundalini joge će vam pomoći da balansirate vaš endokrini sistem i da ojačate vaš nervni sistem, da otkrijete vaše stvaralačke sposobnosti.Ono što je specifično za Kundalini jogu, je to da ne postoji idealna poza, ne postoji ispravljanje i korigovanje za vreme rada.Za praktikovanje Kundalini joge nije potrebno nikakvo predhodno iskustvo Uz sve instrukcije učitelja za vreme časa fokusirani ste na sebe, na svoje telo i ono sto se dešava u vama. Suština je samo u vama, u pomeranju granica, uklanjanju blokada, povezivanju sa najčistijim delom vašeg bića. Vise o Kundalini jogi mozete naći na sajtu http://www.natasavukoje.com/kundalini-joga/

Foto: Promo

Foto: Promo

Ko je Natasa Vukoje?
Nataša Vukoje je učitelj Kundalini joge ,Praktičar Rekonekcije i Rekonektivnog isceljivanja i trener za Lični razvoj. Posle uspešne košarkaške karijere, okrenula se psihologiji i alternativnoj medicini, i sada je jedan od prvih Učitelja Kundalini joge na našim prostorima. Jedini je ucitelj u nasoj zemlji koji radi na principu praktikovanja ONLINE joge.

Natašin rad se takodje zasniva i na individualnom i grupnom radu sa klijentima, organizovanju razlicitih radionica, seminara, i uredjivanju sajta koji zauzima posebno mestu među konceptima zdravog života u Srbiji.

 www.natasavukoje.com 

Tagovi: