Kako da pijete, a da vas ne uhvate

by | januar 19, 2012

Iako u opis mog posla ulazi kreiranje strategije komunikacije, uvođenje proizvoda na tržište, njegova promocija, izgradnja imidža, unapređenje prodaje i sve što je u vezi sa tim i dalje padam na reklamne trikove i u radnji se prvo hvatam za proizvod čija je reklamna kampanja u toku.

Foto: Srđan Bosnić

Često se kući vratim sa besmislenim stvarima koje mi ničemu ne služe. Izgovor uvek nađem – da proverim verodostojnost reklamne poruke (a i pakovanje je bilo baš slatko).

Iako me izluđuju novinski tekstovi koji su rezultati nekih nikad-ne-sprovedenih anketa ili izbora pitaj-boga-čijih, hvatam sebe kako se najpre zelećem na takve tekstove. I što je najgore, čitam ih do kraja iako znam da su to sve same budalaštine i gubljenje vremena!

A ovaj period godine prosto obiluje takvim natpisima…

‘Kako da ovo, kako da ono…’ I sve to u preciziranim koracima. Obično 10 komada.

‘Kako da pocrnite, a ne izgorite…Kako da smršate, a jedete još više …Kako da ga osvojite…Kako da ga dovedete do vrhunca…Kako da mu spustite, a da on to ne oseti…’

A o 10 Najboljih&Najgorih da ne pričam!

E, u skladu s tim i ja konja za trku imam!

Kako da pijete vino zdravlja radi?!

Dobro zvuči, zar ne? Evo, ovako. Ujutro ustanete, najbolje je prirodno buđenje ali ako to sebi još uvek ne možete priuštiti, gledajte da zvuk alarma bude plemenit, da ne poremeti harmoniju vašeg bića uspostavljenu tokom sna, a ipak dovoljno jak da zaista izvrši svoju funkciju. Obavite sve što treba radi redovnog održavanja higijene na zavidnom nivou. Skockajte se maksimalno. Samo da znate da i na taj način pokazujete koliko cenite službu. Nesređeni ne idite ni da bacite đubre! Doručkujte obavezno, negde u međuvremenu, kad vam je zgodno da ne bude da sam vas ja navela na blud. Pre polaska iz kuće gucnite jednu čašicu čarobnog napitka, zdravlja radi, za koji vam dajem recept.

Postoji bar 10 dobrih razloga da probate ovaj čarobni napitak ali ću vas poštedeti istih, sem najbitnijih, da jača imunitet i poboljšava cirkulaciju. Zima je duga i hladna i treba  se odupreti kandžama virusa. Nama zimogrožljivima je najteže. Nema toga šta nećemo probati samo da nam ne bude više hladno i da ne moramo još odeće da navlačimo na sebe.

Mama (opet) zna najbolje: Recepti za bolji život

*Vino sa ruzmarinom*

U litar crvenog ili belog vina dodati 50g meda, 50g iglica ruzmarina i jedan štapić cimeta. Bocu dobro zatvoriti i ostaviti da stoji 15 dana, na toplom mestu, uz povremeno mešanje. Nakon toga, vino procediti i piti po jednu čašicu ujutro i uveče.

Živeli!

Za dobro zdravlje i još bolje raspoloženje! 😉

Žana Korolija, vlasnica agencije za odnose sa javnošću CORE Relations

Tagovi: