Lečenjem nesvesnog do celovitog isceljenja

by | april 20, 2015
Foto: Aleksandra Ostojić, www.linea.bz

Foto: Aleksandra Ostojić, www.linea.bz

[inlinetweet prefix=“null“ tweeter=“null“ suffix=““]Umesto da razmišljamo u okviru dobrog i lošeg, mnogo bi nam više značilo u životu kada bismo razmišljali u okviru svesnog i nesvesnog.[/inlinetweet]

Upravo nesvesni deo našeg uma predstavlja rezervoar svih naših potisnutih osećanja, misli, nagona i sećanja. Sve ono što naš svesni deo uma smatra neprihvatljivim, neprijatnim i nepodnošljivim, skladištimo u tajnim pretincima nesvesnog, u nadi da ga šaljemo u zaborav, daleko od nas.

Nesvesni, kakvi uglavnom jesmo i kako koračamo kroz život, ni ne naslućujemo da sve skriveno u nesvesnom delu uma, a to su svi naši duboki strahovi, traume, konflikti, bol, tuga, patnja, žalost, nervoza, agresija, bes i slična osećanja i misli, nastavljaju da žive svojim životom duboko u nama, da rovare u ponorima naše psihe i duše, kao i da utiču na naše ponašanje, osećanja, odnose i iskustva kroz koja prolazimo u životu.

I kao što snežna pahulja može da se pretvori u lavinu, dok se s vrha planine dokotrlja do nizije, ako je nešto u međuvremenu ne zaustavi, tako i naša negativna osećanja i misli nezaustavljivo narastaju i pretvaraju se u atomsku bombu, koju nosimo u grudima, razarajući nas natenane ili odjednom, kako koga, a da toga nismo ni svesni.

Čak ni kad nas nešto zaboli, uzrok ne tražimo u sebi i rešavanju onoga što je do toga dovelo, već posežemo za saniranjem posledica. Ako glava zaboli, posegnemo za aspirinom, a ne rešavanjem konflikata i emocija, koje su do glavobolje dovele. Idemo linijom manjeg otpora, a to je upravo ono čime se bavi klasična medicina. Rešavanjem posledica, a ne uzroka.

Koren svih naših problema, poremećaja i bolesti nastaje u našem psiho-emotivnom delu bića, što detektuje naš mental i dalje šalje signal u telesni, fizički deo bića, upravo tamo gde je najslabija karika. Tu nastaje bol, razvija se bolest, koja može biti kobna po naš život.

Pored brojnih naučnika, Frojd, otac psihoanalize, bio je jedan od onih koji su verovali da se čovek može izlečiti od bilo koje bolesti u meri u kojoj uspe da osvesti nesvesni deo svog uma. Uvidi, do kojih dolazimo, kroz osvešćivanje nesvesnog i podizanje nivoa svesnosti, pomažu nam da spoznamo sve svoje potisnute emocije i misli i da ih prihvatimo, obradimo, pročistimo i rasvetlimo.

Kada uspemo da ih prihvatimo, kao deo sebe, otvara nam se put ka isceljenju sopstvenog bića u celosti.

U tome, umnogome, može da nam pomogne kvantno-informativna medicina.

Upravo iz tog razloga, a na osnovu više preporuka, koje sam dobila od bliskih prijatelja, kojima verujem i na kojima sam videla pozitivne efekte lečenja ovom metodom, obratila sam se dr Dobrinki Arbanovski, u ordinaciji Holitimed.

Iako potpuno zdrava, prema principima klasične medicine, već duže vreme ne osećam se dobro, prema svojim ličnim standardima i imam gomilu nekih problema, koje klasična medicina ne detektuje ili ignoriše.

Kako kaže dr Arbanovski, inače, specijalista interne medicine, koja se kvantnom medicinom bavi više od 20 godina, ova metoda kvantnom se naziva zato što je bazirana na pronalascima kvantne fizike, a informativnom, zato što deluje na informaciono polje koje upravlja svim procesima u ljudskom organizmu.

„Zdravlje i bolest su manifestacija vrlo složenih procesa, koje je još uvek nemoguće u potpunosti sagledati. Ono što je dokazano jeste da svaki čovek ima jedinstven elektromagnetni potpis. Ćelije, organi i sistemi ne komuniciraju samo preko hemijskih supstanci i nervnim putem, kao što se donedavno mislilo. Naime, sve ćelije vibriraju, međusobno rezoniraju i usklađuju se, ulaze u stanje koherence, formirajući lični elektromagnetni omotač, koji prenosi objedinjene informacije celog organizma. Smatra se da uzrok bolesti predstavlja poremećaj komunikacije i informacije unutar ćelija, između molekula. Odstupanje od lične elektromagnetne frekvencije predstavlja najdublji nivo u pojavi bolesti“, objašnjava dr Arbanovski.

Dijagnostika kvantnom metodom je višeslojna. Obuhvata, najpre, otvoreni intervju sa pacijentom, bez vremenskog ograničenja.

Moj razgovor sa dr Dobrinkom izgledao je tako da sam nakon dva sata intimne priče poželela da je povedem kući sa sobom i više nikad ne pustim od sebe, jer toliko zrači toplinom, mirom, saosećajnošću i posvećenošću da svaka njena reč uliva bezgranično poverenje i stvara instantnu bliskost sa pacijentom. Njena spontanost i otvorenost razoružavaju. Hoda, gotovo, sa oreolom pozitivne energije oko sebe, tako da sam odmah rekla sebi, ako ti aparati tako deluju na nju, hoću i ja to!

I svi ostali u ordinaciji zrače istom privlačnom energijom, tako da dodatno ulivaju poverenje u ono što rade i propagiraju.

Nakon intervjua, slede pregledi na Imago-biorezonantnom skeneru, kardio-tahometru i kvantnom analizatoru.

Na ovaj način dobija se kompletna slika stanja pacijenta na psiho-emotivno-energetsko-fizičkom nivou. Imago-skenerom detaljno se pregleda svaki organ, ćeliju po ćeliju i to sve pacijent ima priliku da prati na monitoru ispred sebe. Detektovano stanje ćelije rangira se od jedan do pet, u bojama, od žute, preko narandžaste, crvene i braon do crne, tako da pacijent odmah može da vidi koje su mu osetljive zone.

Kardio-tahometar prikazuje psiho-emotivno-energetsko stanje pacijenta, čakre, auru, akupunkturne meridijane, blokade, nivo rezervi organizma, biološku starost, sagledavanja stepena stresa, njegovog urušavajućeg dejstva na organizam i procenu deficitarnih stanja (minerala i vitamina).

Kvantnom aparaturom signal se može uhvatiti, pri čemu se prepoznaju vibracije koje se razlikuju od zdravog modela i na njih se deluje terapijski. To terapijsko dejstvo, najjednostavnije rečeno, svodi se na poruku koja se šalje ćelijama da se vrate na svoj izvorni zdravi potencijal, da ponovo uđu u program zdravlja.

Ovakvom vrstom pregleda pacijent dobija mogućnost  da oslušne mudrost svoga tela i otkrije kako ono funkcioniše na najskrivenijim nivoima i sazna da li mu je i u kom delu potrebna pomoć, podrška ili samo pažnja.

Ako vam se termin kvantna medicina čini poznatim, da, to je ono što je Novaka Đokovića vinulo na sam vrh lestvice ATP liste i održava ga neprikosnovenim šampionom.

U nastavku priče, sledećeg ponedeljka, pišem o zdravstvenim problemima koje sam imala, kako i na kojim način ih saniram, po savetu dr Arbanovski i kakvi rezultati su postignuti, nakon mesec dana lečenja u Holitimedu, na aparatima Bicom i Qx.

Pratite Žanu na Facebooku Twitteru ili potražite aplikaciju „Žanin ugao“ na Windows Storeu.

Tagovi: