Kako kombinovati sivu i crnu senku za oči

by | decembar 6, 2015
Olja Grbić, Profesionalni šminker

Olja Grbić, Profesionalni šminker

Klasičan i često viđen mejkap, jeste kombinacija sivih i crnih nijansi, koja stoji skoro svima i odlično se uklapa uz gotovo svaki stajling. U današnjem video snimku, pokazaću vam kako se pravilno nanosi jedna, pa druga senka i koju boju možete iskoristi za prelaz, kako biste dobile konačan i korektan rezultat.

Siva senka, kao ni bilo koja druga, ne stavlja se sama na kapak, kada želite da kao rezultat dobijete malo elegantniju i svečaniju šminku. Dakle potrebno je da je pomešate sa nekom drugom bojom. Kako crna ide uz sve, tako se fantastično uklapa i uz sivu! Stoga, nakon baze za senku, blago izblendajte prevoj kapka, tako što ćete na četkicu pomešati svetlo roze i svetlo ljubičastu senku. Zatim nanosite preko čitavog kapka nijansu sive senke koja vam se najviše dopada. Na samom kraju dodajte u uglove i malo crne senke, dajte dubinu oku i napravite neodoljiv mejkap!

SAVET PLUS: Crnu senku dodavati postepeno, tako ćete najlakše odrediti koliko vam je potrebno i nećete preterati. Nakon što četkicu umočite u senku, obavezno prvi sloj praha otresite ili još bolje, prislonite četkicu na papir, kako bi se skinuo višak.

Čitav postupak pogledajte u video snimku…

Sve moje blogove, savete i trikove pogledajte OVDE.

Tagovi: