Moj ritual: Salata sa avokadom i batatom

by | jun 28, 2016
Miljana Vujosevic

Miljana Vujošević, autorka food bloga „Moj Ritual“

Možda vam se nekada desilo da ste poželeli da napravite lagani ručak ili večeru samo od povrća kao zdravi detox obrok, ali onda niste znali odakle da krenete. Ideja i pomisao na sve to zajedno nisu baš ličile na ukusnu ideju 🙂 Znamo, ni nama… Ali onda nam je Miljana sa bloga Moj Ritual pripremila savršenu „super salatu“, sjajni izbor za ove vrele dane kada je važno pojesti nešto što će nam povratiti svežinu, energiju i dati nam sve potrebne vitamine i vlakna.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Ovo nam je posebno značajno, jer svi znamo koliko nutricionisti insistiraju na hranljivim i laganim obrocima, posebno u ovim letnjim danima kada smo svi umorni, sporiji nego obično i izmoreni vrućinom. Nakon degustacije salate sa avokadom i slatkim krompirom, uverili smo se da detox zdrav obrok može da bude i ukusan! I ne samo to, nakon obroka osetili smo se totalno osveženi i spremni za nove radne pobede 🙂

Ako vam ipak ova salata ne zvuči kao dobra ideja, pogledajte i ostale recepte sa sajta www.mojritual.com koje nam priprema Miljana. Sigurni smo da na zdravu Nutellu nećete ostati ravnodušni :).

Sve Miljanine recepte možete pogledati OVDE.

Tagovi: