Moj ritual: Zdrava čokoladna torta sa voćem

by | jul 5, 2016
Miljana Vujosevic

Miljana Vujošević, autorka food bloga „Moj Ritual“

Leto i torta? Hmmm, nismo sigurni da jedno i drugo baš idu zajedno! Ali onda nam je Miljana sa bloga Moj Ritual pripremila ovu letnju, laganu i osvežavajuću čokoladnu tortu sa kremom od kokosovog mleka i svežim voćem!

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Prvo što smo pomislili je kako da sve obroke zamenimo tortom i koliko će taj šećer uticati na nas, ali ona nam je i tu objasnila da je torta bez dodatih industrijskih šećera i da je napravljena samo od priordnih sastojaka, te da uopšte ne treba da osećamo grižu savesti, jer ovu torticu možemo jesti do mile volje 🙂

Kremasti šlag ukusniji je od svake kupovne varijante, jedva i da podseća na kokos, a čokoladna kora je bogati ukus sočnog slatkog krompira (ovo smo saznali tek posle!), cimeta i orašastih plodova! Nakon svega ovoga jedina briga nam je bila da li će ostati i za večeru!

Nadamo se da ćete imati priliku da pravite ovu tortu uskoro ili da ćete je degustirati u gostima. Ako pak ni to ne uspe, znate već dobro poznatu adresu www.mojritual.com, na kojoj možete pogledati sve ostale zdrave, a ukusne i lake recepte!

Sve Miljanine recepte možete pogledati OVDE.

Tagovi: