Tri događaja u jednom danu! Osećam se kao… Znate na koga mislim :) + poklon

by | 24 marta, 2017
Autor teksta: Brankica Treskavica, novinarka magazina "Lepota i zdravlje"

Autor teksta: Brankica Treskavica, novinarka magazina „Lepota i zdravlje“

Sigurna sam da nema čoveka koji nije bezbroj puta rekao da je tempo toliko brz da nedelje, meseci, pa i godine prosto lete. Međutim, ima dana kad nam se to baš dopada. Danas sam bila na tri događaja, išla s jednog na drugi kraj Beograda, ali baš mi je bilo lepo. Ne pišem ovo da bih se hvalila kako je novinarski život glamurozan (e, da je sreće), ali nije baš ni ono “jadni mi”. Kao i u drugim poslovima, ima i divnih i “smarajućih” situacija. Danas su zaređale one dobre, najvećim delom zato što sam sretala ljude koji su mi dragi.

Prvo sam bila na promociji slane “plazme” u “Homi”. Jest’ da ne volim da idem u te “donje delove Dor’ola” jer se posle treba “penjati do centra”, ali uvek je zadovoljstvo videti se sa Irenom, Kajom i Veronikom iz agencije “Fusioncommunications”. Doduše, kad sretnete kolegu koji je prava “dobrica”, onda nema ni penjanja, ni zvanja taksija, već vas poveze do Palmotićeve. Mislim da redakcije, a ne one poznate ustanove 😉

Kad sam s kesom punom “plazme” došla u redakciju, do sledećeg – kako danas vole da kažu – inventa i odlaska na Kalemegdansku terasu, ostalo je tačno četiri sata. To je bilo dovoljno da se obave tekući poslovi, a onda – premijerno prikazivanje sporta “ZauvekLene Kovačević. Uzgred, “plazma” je iščezla još u prvom satu 🙂 Budući da Lena spade u moje omiljene sagovornike, baš mi se išlo na tu promociju. Na putu ka restoranu probala sam da napravim neke lepe sličice za instagram, ali mi sve deluju “turistički”. Svaki delić Kalemegdana je toliko puta “uslikan”, da uz svaki kadar zamišljam potpis – pozdrav iz Beograda. Na promociji srećem i Gagu Bugarčić, što mi je takođe drago, jer mogu da joj se uživo zahvalim za karte za koncert 2CELLOS-a.

Sledeće “mesto zaustavljanja” je TC Ušće, gde je posle renoviranja svoje radnje brend “Lacoste” pozvao prijatelje i saradnike da vide novi enterijer i kolekciju za proleće/leto. Treba li, uopšte, da pominjem da je sve savršeno “skockano”? Posmatrajući “krokodilčiće” setila sam se „Lacoste“ tašne, koju sam nosila pre popriličnog broja godina. Bilo je to lepo vreme, a baš u tom periodu su mi se dešavale neke divne stvari. Tašna je dugo trajala, a ja – sve do aktuelne, šarene – ni jednu nisam baš toliko volela.

Da nisam imala u vidu da treba da napišem blog, da odgovorim na mnoštvo mejlova, da sredim dva teksta, ostala bih duže, ali – mora da se radi. Da priča ne bi delovala suviše idilično, to “mora da se radi” je na snazi i sada, petnaest minuta pre ponoći.

Posle ovako lepog dana, nema ništa logičnije nego drugima ulepšati neki drugi dan. U tome će mi pomoći naši prijatelji iz “Vulkana”, koji vam poklanjaju knjige “Devojka u ledu”, “Na crvenom tepihu” i “Lice bez imena”. Ukoliko nameravate da u skorije vreme drage osobe obradujete knjigama, kupite ih do 30. marta, jer Vulkan uz niz novih, odličnih izdanja, poklanja Golden Rose BB kremu ili Golden Rose Ultra Diamond ruž.
Da biste od nas dobili knjigu, potrebno je da u komentaru ispod bloga napišete dve teme, o kojima biste na našem portalu voleli da uskoro čitate. Kao i do sada, knjige će dobiti oni čije predloge prvo uspeomo da realizujemo.

OVDE pročitajte tekstove Brankice Treskavice iz serijala TEMA NEDELJE.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje