Categories Blog

Norin dnevnik: Po osmeh kod hirurga?

Ok, istina je da ja baš i nešto ne volim da se osmehujem. Da se smejem, da, ali osmehujem, onako kao da svetu govorite dobro jutro, to ne. Ali sam puno puta do sad svedočila situacijama u kojima su drugi tu sposobnost doveli do savršenstva. Irena sa posla, na primer.Nasmejano lice i vedar stav čim proviri glavom u kancelariju bez obzira kakvo je vreme, plata i posao koji čeka. To je talenat- zaključila sam.

Jednako kao i njena plava kosa i jasno izdefinisan dekolte – to je talenat, tako je stvorena. Drugim rečima, mi „manje talentovani“ snalazimo se kako umemo, ništa novo. Igrate sa kartama koje su vam dodeljene.

No, bez obzira na to, moj otac mi je ovog ljeta na rastanku uručio poklon. Radilo se o listu papira na kojem je pisalo da niko nije dovoljno bogat da može da propusti osmeh niti tako loš da ga ne zaslužuje i mnoge druge rečenice u tom stilu – možda znate o čemu se radi. Malo me je žacnulo, priznajem. Otac kad vam uručuje takve stvari. On je to popratio rečima da je citat baš zgodan i da je želeo da ga imam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA