Pet načina da nosite peplum

Tijana Jovanović, urednica Mode i stilista

Već smo odavno ustanovili koliko je peplum trend važan za ovu sezonu, pa je na vama ostalo da mudro odaberete koji će komad u ovom stilu obeležiti vaše leto.

 

Blejzeri

Peplum sako je idealan način da uvedete ovaj trend u svoj garderober. Dobar je za različite prilike i učiniće da vaša figura izgleda odlično. Ovakav blejzer ističe struk i ramena i veoma se lako kombinuje.

Bluze

Topovi sa velikim karnerom su verovatno najuniverzalniji komadi kada je peplum trend u pitanju. Možete ih kombinovati sa najrazličitijim donjim delovima i lako pokriti nedostatke poput viška u predelu stomaka (ukoliko ga imate).

Haljine

Peplum haljine izgledaju bajkovito i neodoljivo i pogodne su za apsolutno svaku formalniju priliku i izlazak. Ipak, povedite računa da karner ne bude preteran kako ne biste izgledale kostimirano.

Suknje

Peplum suknja stvara iluziju savršene simetrije vašeg tela, i izjednačava kukove sa ramenima. Dozvolite joj da odradi svoju magiju kombinujući je sa jednostavnim i svedenim gornjim delovima.

Kupaći kostimi

Balansirajući između karnerića i peplum trenda ovi kupaći kostimi su jako zabavni i ženstveni. Ukoliko imate manje grudi odaberite model sa karnerom na gornjem delu, a ako pak želite da istaknete kukove odlučite se za model sa karnerom na donjem delu vašeg kupaćeg kostima.

Tagovi: