Street style: Crvena za sve prilike!

by | jun 7, 2018

Crvena je definitivno prebačena iz zimskih u grupu letnjih, omiljenih boja. Sa njom moraate biti pažljivi, a od ovih devojaka možete naučiti i kako!

Ana je jedna od onih devojaka na kojoj će sve lepo stajati jer iz nje isijava unutrašnja harizma! Crvena suknja sa karnerima je pogodna da je iznesete baš kao Ana, uz rančić i starke, ali i uz visoke potpetice i clutch torbicu.

Primećujemo novu nijansu crvene koja neodoljivo podseća na narandžastu (ili obrnuto, kako vam volja). Ova nijansa zauzima posebno mesto pored Bamboo torbi koje su nas potpuno osvojile! Marija Jeremić je sve to savršeno uklopila i prikazala nam jedan letnji look koji ćemo sve češće viđati na ulicama kako primorskih gradova, tako i Beograda.

Pre nego pređete na narednu stranicu, pročitajte i… Street style: Moda za dame na teenage način

Ovde vidimo crvenu i za svečane prilike, dok se ovo odelo iz Zare sasvim slobodno može izneti i prilikom odlaska na posao uz smireniji make up. Jelena Župljanin je baš ovu kombinaciju odabrala za svoje apsolventsko veče i izgledala je predivno. I da, devojkama svetlije koze je manji rizik prilikom nošenja crvenih nijansi, jer retko kada mogu da “odu u drugu krajnost pristojnog izgleda“.

Lagane pantalone, dubokog struka su postale jedan od omiljenih komada leta baš zbog prijatnosti i nesmetanosti prilikom kretanja. Seka Milošević, atraktivna dama, iznela je takav model pantalona cvetnog printa uz prestlaku mini torbu za svaki dan. Njen instagram je prepun inspirativnih komada, obavezno je zapratite!

Pročitajte i… Street style: Stajling devojaka iz Nice kao inspiracija

Autor: Ivana Ilijin