Street style: Lepo vreme je na ulice donelo sledeće komade odeće

by | mart 15, 2018

Sunce i lepo vreme je napokon tu, ali ne još dugo… Za to vreme, pogledajmo kako to izgledaju prve prolećne odevne kombinacije vodećih trendseterki na Instagramu.

Teksas jakne je verovatno komad koji smo svi jedva dočekali da iznesemo, a na Amri vidimo Zarinu jaknicu ukrašenu mašnama u crvenoj i plavoj boji. Cvetni print je takođe u znaku proleća, prva kombinacija u ovonedeljnoj rubrici zaista predstavlja sve vesnike u jednoj fotografiji!

Minja, mlada kreatorka, ovog puta nas je iznenadila i ručno izradila ovu džemper haljinu koju vidimo na njoj. Toliko vedrine, šarenila i originalnosti u jednom komadu! Posebno nam se dopada što će dobro izgledati uklopljena uz bilo koji par obuće ili kao tunika na neki dobar jeans.

Pre nego što pređete na narednu stranicu, pročitajte i… Street style: Sudeći po modi, naš je svaki dan!

Josipa se u ovoj nedelji opredelila za biznis izgled i mnogo nam se dopadaju bele košulje širokih rukava jer deluju kao boyfriend’s thing. Ako vam je koža jedan od omiljenih materijala za zimske dane, na proleće dobija novu svežinu i ključnu upotrebu!

I za kraj meni omiljena kombinacija iz ove nedelje, jer šta bismo ovog proleća bez tufnastih hulahop čarapa? Marina Jocić ih je ukombinovala uz tufnastu haljinicu i biserne nitnice na čizmama i… naravno sladoled! 🙂 Marinin profil će vam poslužiti kao prava insta inspiracija!

Pročitajte i… Street style: Zimske transformacije