Street style: Pogledajte koji su komadi u trendu ovog meseca

by | januar 25, 2018
Priredila: Ivana Iljin, modna novinarka

Priredila: Ivana Iljin, modna novinarka

Mesec januar je kao jedna zasebna godina za sebe, predugo traje, ali nam ni ne dosadi. Baš tako je i sa trendovima koji se provlače iz godine u godinu. U ovonedeljnoj rubrici Street style prikazaćemo vam četiri devojke koje su iznele trenutno najaktuelnije modne komade, uživajte 🙂

Kada pričamo o trendovima, Žana je jedna od onih devojaka koje ih plasiraju! Ove sezone obožavamo Gucci pederuše koje se nose u svim bojama i vrlo se lako kombinuju. Oversize džemperi se uklope uz svaki odevni komad i pogodni su za sve prilike. Naravno, ko i ume to da iznese.

Kada sam videla ovu Ivinu fotografiju, samo sam pomislila – Viktorija Bekam iz mlađih dana! Potpuno u tom Londsonskom street style duhu, gde je dozvoljeno kombinovati elegantne pantalone uz pleteni džemper i sportske patike. Fenomenalno!

Pre nego pređete na narednu stranicu, pročitajte i… Street style: Po čijim ulicama ste tumarali za vreme praznika?

Ono što se vrlo rado nosi ove sezone, pa čak i uz elegantnije mini torbe, su oversize jakne koje su više u sportskom fazonu. Marijina   gotovo svaka kombinacija priča priču i mnogo nam se dopada kako ona kombinuje komade. Obavezno zapratite njen Instagram, neće vam manjkati inspiracije za naredne modne korake.

Ramovi za vid nikad nisu bili toliko u fokusu svake kombinacije kao protekle dve sezone. Osvežavaju lice, podmlađuju dodatno i sve boje se lepo uklapaju uz ostatak autfita ili nam to samo deluje jer je Milena žena sa mnogo slobode u svojim kombinacijama i gotovo nikada ne greši. Dopada nam se momenat kombinacije karirane suknje i kariranog kaputa, a tako i crvenih i roze detalja.

Pročitajte i… Street style: Umesto kape, ovaj detalj je najaktuelniji!

 

Tagovi:

top