Street style: Stajling devojaka iz Nice kao inspiracija

by | maj 3, 2018

Prethodne dve nedelje nije bilo ove rubrike jer sam bila na apsolventskoj ekskurziji sa najboljom agencijom za mlade Balkan Fun. U povratku iz Španije posetili smo Nicu, grad koji je toliko inspirativan i čist! Nadam se da ću vam kroz stajlinge ovih predivnih devojaka malo dočarati lepotu ovog grada 🙂

Džesika se odlučila za vrlo aktuelan model haljine, a to je ovaj na vezivanje u mašnu na leđima. Kombinezoni, haljine i majice sa vezivanjem pozadi su totalni hit leta. Prada bordo torbica je dodatno ulepšala celu kombinaciju.

Stručno oko fotografa Irine Valori je uhvatilo savršenu kombinaciju na Gali Borzovoj. Volimo kombinovanje karo i cvetnog dezena. i Volimo ovu slobodu ženstvenosti koja uvek neodoljivo podseti na Merlin Monro.

 

Pre nego pređete na narednu stranicu, pročitajte i… Street style: Visoke potpetice ili ne?

Darina je u lepršavoj, cvetnoj suknjici uživala u samom centru Nice. Kombinacija koju vidimo na njoj je pogodna i za dnevne šetnje, a tako i za svečanije prilike uz visoke potpetice i jaču šminku.

Za Nicu sam odvojila Pimkie haljinu na pruge, kakav model je vro aktuelan i nosiv u prethodne dve sezone, Oysho kožne espadrile dodale su još malo vedrine mojoj kombinaciji. Ostatak kombinacija sa ove ekskurzije možete pogledati klikom na LINK.

Pročitajte i… Street style: Slojevito, a sa stilom!

Autor: Ivana Ilijin