Street style: Visoke potpetice ili ne?

by | april 12, 2018

Proleće i lepo vreme pred nas stavljaju jednu dilemu: Da li uz odabranu kombinaciju obuti visoke potpetice ili se zadržati na ravnoj odeći. Predstavljamo vam četiri kombinacije prelepih dama koje će izgledati podjednako dobro šta god da odlučite.

Jeans svetle nijanse je omiljeni izbor svih devojaka u toplijim danima. Vlasnica Moncher haljina se odlično snalazi i u everyday kombinacijama i dopada nam se što je odabrala upravo visoke potpetice da upotpuni svoj stajling.

Plisirane suknje svih boja nikako nas ne napuštaju ni u ovoj sezoni! Marina je svoju u crnoj boji odlično iskombinovala uz crveno-belu košulju i dala joj živosti i ženske odlučnosti. Svaki komad njenog autfita izgleda kao vrlo pažljivo birana stvar!

Pročitajte i… Street style: Slojevito, a sa stilom!

Ljubica je iznela omiljene pantalone sezone i verovatno jedan od praktičnijih komada danas. Zvonaste pantalone možemo izneti u svakodnevnoj kombinaciji uz potpuno ravne sandale ili baletanke, baš kao što je to Ljubica uradila, dok ih možemo nositi i u večernjim kombinacijama, samo uz štikle.

Odela u istoj boji ili dezenu su veoma često odevni predmet dama. I ne moraju odela biti samo u formalnim izdanjima, Ivana je svoje ukombinovala uz patike a još uvek izgleda kao dama od stila!

Pročitajte i… Street style: Sunce na odeći

Tagovi: