U laži je kratka alatka! 7 najčešćih muških laž… hmm… advertajzing poruka

by | oktobar 21, 2015

Kao što je sigurno da će s novim danom Sunce izaći na istoku, sigurno je i da će muškarac barem jednom (i barem malo) u životu slagati o svom polnom organu. Bilo da se ta „korekcija“ tiče veličine, statusa ili osvajačkih pohoda u koje se vaš vršnjak upustio, postoji univerzalna lista neistina koje svakodnevno ispucavamo. Rizikujući da me proklinju oni koji se tim nečasnim zanatom redovno služe, otkriću vam neke od najuobičajenijih iluzija kojima pokušavamo da vas impresioniramo. Raskrinkavanje može da počne…

1. „Ooooooogroman je!“

Po istom principu po kojom lažemo roditeljima za školske ocene, muškarci oduvek tvrde da im je penis za jednu ocenu veći nego što zapravo jeste. Ako tip tvrdi da mu „visi do zemlje“, ili da ga društvo s bazena zove „dokolenko“, to najverovatnije znači da je tek iznad proseka. Ako kaže da je „iznad proseka“, čitaj „teški prosek“, a ukoliko ustvrdi da je „prosečan“, potapšite ga po ramenu u znak saosećanja i pružite mu pokoju toplu ljudsku reč. Oni koji potpuno izbegavaju razgovor na temu veličine – ili ni sami nisu uspeli da se pronađu u pustoši svog donjeg veša, ili među nogama skrivaju bazuku. Kako bilo, ako ovaj lažni advertajzing i prođe u početku, većina iz rukava istresa sledeću laž: „Ovde je baš jezivo hladno!“.

2. „Nikada ga nisam merio i ne zanima me“

Jedina laž veća od one „visi mi do zemlje“ jeste tvrdnja da ga nikada nismo merili. Možda se to dogodilo u toaletu osnovne škole, na fudbalskom treningu ili probi crkvenog hora, ali, verujte mi na reč, svi smo se u nekom trenutku dohvatili lenjira.

3. „Previše sam umoran“

Muškarci nikada, ali nikada nisu previše umorni za seks. Za nama je možda naporan 12-satni radni dan ili istrčan polumaraton, ali morate biti svesne da nam je uvek ostalo dovoljno energije za hopa-cupa. Kada je muškarcu potrebno previše vremena da se „vozdigne“, ili da završi posao, problem bi mogao biti fizičke prirode, ali ako znate da je mašinerija vašeg čoveka u funkcionalnom stanju, a u krevetu je zatajio, budite sigurne da se suočava s psihičkom blokadom (za koju razlozi mogu biti razni).

4. „Ovaj ’momak’ radovô je mnoge“

Ankete pokazuju da je većina mladih muškaraca do 30. godine opslužila čitav sultanov harem, ali činjenica da je snabdevenost higijenskim gumicama i dalje vrlo dobra – ovu laž čini prilično očiglednom. Svi smo barem jednom pred drugarima napucali broj žena s kojima smo navodno išli do kraja, posebno kada smo bili mlađi i kada smo želeli da naši vršnjaci misle kako smo mnogo iskusniji od njih. Ironično, takve tvrdnje često nam se mogu obiti o glavu ako ih načuje potencijalna partnerka koja ne želi da bude samo još jedna „recka“. U tom slučaju, sledeća laž je kao naručena…

5. „Ovaj ’momak’ radovô je samo jednu“

Kada pričamo sa muškim prijateljima, prihvatljivo je broj seksualnih partnera zaokružiti na najbližu deseticu – 10, 20, 30, 80… Ali kada istu konverzaciju zapodenemo sa ženskom osobom, potencijalnom žrtvom za nova kafanska hvalisanja drugarima, taj broj vrtoglavo opada.

6. „Prirodno sam gladak tamo dole“

Muškarcima je mučki teško da priznaju kako redovno trimuju svoj žbun u pantalonama, a istina je da toga ne bi trebalo ni najmanje da se stide, štaviše. Ali, kao i u svemu u životu, i za ove „baštenske radove“ postoji granica. Zarasla šuma može biti uspešnije kontraceptivno sredstvo nego kombinacija svih kondoma, pilula i hormonskih spirala zajedno, ali i izgled prenaprednog četvrtaka može delovati jezivo. Frizura takođe nije nešto što bih preporučio prijatelju… Sumnjam da postoji osoba koja bi se uspalila na prepone s čirokanom.

7. „Nikad nisam zatajio“

Muškarac koji je izrekao ovakvo nešto – najgnusniju i najstariju laž od početka vremena – zaslužuje da se budi sam do kraja života. Nijedan muškarac na zemlji nema savršen skor, i to svaka dama mora da zna. Svima nam se dogodilo da nismo bili u stanju da „dovršimo posao“. Postoji toliko dugmadi i prekidača koji se moraju aktivirati pravilnim redosledom da čak ni tip koji je provalio nemačku enigmu (zanemarićemo činjenicu da je bio gej) ne bi bio u stanju da baš svaki put zadovolji partnerku.

Umesto lažnog predstavljanja i preuveličavanja, svakako bi bilo učinkovitije saslušati partnerku i uhvatiti koju belešku o tome šta voli i šta je pali. Osim svoje alatke „epskih proporcija“, u igru treba ubaciti i rezervne igrače – prste i jezik. Malo treniga i prakse isplati se na duge staze, gospodo. Verujte mi na reč, ja vas ne bih slagao.

Imate pitanje za Stvarno Dobrog Lika? Pišite mu na [email protected]
Foto: Mladen Sekulić

Tagovi: