Tarantino, javi se, imam nešto za tebe!

by | novembar 29, 2012

Foto: Aleksandra Ostojić, www.linea.bz

Ž

ivot je pozornica na kojoj svako od nas igra ulogu koja mu je u određenom trenutku potrebna da bi se popeo na viši nivo igrice. Da ništa nije slučajno još davno je rekao Džon Lok. Bez obzira šta donosi ili odnosi, svaki novi dan je novo iskustvo. Nema te priče koja je opisana u nekom romanu, španskoj seriji ili filmu, a da se prethodno nije desila u životu. Samo je potrebno biti na pravom mestu, u pravom trenutku i podeliti to sa drugima.

Tako i ja delim sa vama priču na zvanične Facebook stranice grada Splita koja me je kroz smeh dovela do suza.

‘Udrilo jugo @ Grad Split i odma mirakul ….

Horor u Splitu: Pao u kupaonici i poginuo, mrtvozorničko vozilo imalo sudar pa su ispadali lijesovi…

Nevjerojatan niz nesreća dogodio se u Splitu tijekom srijede.
Prema još uvijek neslužbenim informacijama, u utorak oko 12 sati, 55-godišnji muškarac imao je nesreću u vlastitoj kupaonici, gdje je na mjestu poginuo. Radi se o zgradi u ulici Slobode.

Mrtvozornička služba stigla je u stan unesrećenog tek oko 17 sati. Prema informacijama očevidaca koji su se javili našoj redakciji, a htjeli su ostati anonimni, dvojica mrtvozornika unijeli su lijes u mrtvozorničko vozilo koje je bilo parkirano na cesti uz zgradu.

Na njih je, točno kada su namjeravali krenuti, naletio automobil! U silovitom sudaru oštećena su mrtvozornička kola, a čak je nekoliko lijesova ispalo na cestu.

Prema našim saznanjima, u mrtvozorničko vozilo zabio se Clio modre boje kojim je upravljala ženska osoba starije dobi.

Sve se to događalo pred očima nekolicine prolaznika pa je nastala nevjerica i vrištanje. Da stvar bude još gora, sve se događalo točno u trenutku kada je Split zahvatilo silovito nevrijeme s jakom kišom i munjama, a nestalo je i struje.

Dvojica mrtvozornika su ozlijeđena i prebačena u KBC Split.’

I tako, život ide dalje, u starom maniru – nekom majka, nekom maćeha, a nekom kolumna. Ako ova priča dođe do Kventina Tarantina, biće to odličan film!

Žana Korolija, vlasnica agencije za odnose s javnošću CORE Relations

Tagovi: