Testirano! Konačno savršena podloga za mejkap

by | avgust 28, 2012

Jasmina Ubiparip, izvršna urednica

P

re nego što započnem ovaj post od početka, moram da naglasim tri stvari. Prvo, ovo nije reklama. Reč je o ličnim, subjektivnim utiscima. Drugo, svaka koža je različita i svaka od nas ima svoju estetiku, svoj ukus, tako da ono što je „savršeno“ jednoj osobi može da bude neodgovarajuće drugoj. I, treće – ipak, probajte – isplati se (pri tom, ništa ne košta)!

E, a sad – početak.

Tečni, kameni, u prahu, kuglicama, svejedno… Nikada nisam volela nijednu vrstu pudera. „Zar ti nije žao da pokvariš tako lep mejkap!“, rekla mi je jednom šminkerka kada sam, odmah nakon završenog fotografisanja, zgrabila pakovanje maramica i počela da brišem podlogu sa lica. Jednostavno, ne mogu da podnesem puder na licu, imam utisak da koža ne može da diše ispod njega.

Zbog toga sam dugo bila u potrazi sa podlogom koja će mi odgovarati – nekoj koja neće biti teška, ali će ipak diskretno ujednačiti ten.

I… pronašla sam je.

Magija?

Pa, može se i tako reći, jer je u pitanju proizvod koji se zove L’Oréal Nude Magique. Njegova formula prilagođava se vašem tenu i kao da čini nevidljivim sitne nepravilnosti na koži, a pri tom se uopšte ne primeti da ste naneli bilo kakvu podlogu (setite se onih „naslaga“ koje se često stvaraju pri nanošenju pudera – ni reči o tome).

Proizvod košta oko 1.300 – 1.400 dinara, pa vam ne preporučujem da ga kupite pre probe. Uverite se prvo da odgovara i vašoj koži. Da, u parfimeriji postoje testeri, međutim, tamo možete namazati samo malo proizvoda na gornji deo dlana, a to baš i nije isto kao kada ga nanesete na lice, zar ne?!

Mnogo su zgodnije tester kesice, u kojima ima dovoljno proizvoda za kompletan mejkap, koji možete naneti, na miru, u svom kupatilu. Znate li gde sam pronašla svoj tester? Možda pogađate: u septembarskom broju Lepote i zdravlja (stana 5).

P.S. Da li ste možda i vi već isprobali L’Oréal Nude Magique? Kakvi su vaši utisci o ovom proizvodu? Ostavite komentar i podelite svoje mišljenje sa ostalim čitateljkama…

Tagovi: