Categories Blog

Uvrnuti šotovi: Pravila privlačnosti

Kada po ko zna koji put završite vezu za koju ste mislile da je prava i da je on taj, neminovno se na samom kraju zapitate šta vam se kod njega uopšte i svidelo?! Jesu li to njegove prodorne zelene oči, fizička sprema Tarzana, šmekerska nonšalantnost u reagovanju na različite situacije ili sigurnost koju osećate kada se nađete ušuškane u njegovom zagrljaju? Šta je to za čim žene gube glavu, spremne su da menjaju sebe i svoje navike i da žmure pred očiglednim crvenim svetlima u nadi da će se ona jednom promeniti u žuta, ako ne i zelena.

Pišu: Milena & Marta
You Tube kanal “Uvrnuti šotovi”

Kažu da se srodne duše jednostavno prepoznaju i ne postoji sila koja može da ih spreči da se spoje. To ne znači da vas vaša srodna duša neće nervirati, da nećete imati probleme i prepreke. To samo znači da kada je nađete- biće vredno toga. Naravno pre nego što se spojimo sa pravima poljubićemo nekolicinu pogrešnih ne bi li stekli neka životna iskustva, naučili lekciju o sebi, spoznali šta to ne želimo i utoliko više cenili kada se onaj pravi pojavi.

Razmislite. Koliko bi život zapravo bio zabavan da se svi iz prvog puta spoje sa onima koji su im suđeni? Gde su zabavne priče o užasno neprijatnim prvim dejtovima? Gde su blamovi koji su godinama prerasli u anegdote koje se prepričavaju na kafi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA