Uvrnuti šotovi: Preživeti zimu…SAME.

by | decembar 13, 2018

Iako nam stalno serviraju da zima sa sobom donosi praznični duh, raznorazne čarolije i zimsku romantiku kao stvorenu za nju i njega, ništa nam nije toliko čarobno kada po ko zna koji put opet legnemo u krevet same. Klizanje jeste zabavno ali ne u toj meri kada nemate mušku ruku da vas podigne sa leda. Porodični ručak jeste topao, ali ne toliko kao kad imate sa kim da se smejete po ko zna koji put fotografiji iz detinjstva koju vaša majka vadi iz albuma. Još jedna zima i još jedno prazno mesto pored vas.

Autorke teksta: Milena & Marta                             YouTube kanal „Uvrnuti šotovi“

Koliko god samoća delovala strašno, nije osećaj babaroga, već način na koji mu pristupate. O tome da li ćete ove zime plakati uz romantične fimove i rusku salatu ili ćete stvarati nove uspomene sa vašim najbližima odlučujete samo vi. Koliko je verovatno da će vam Deda Mraz spustiti poklone ispod ispod vaše idealno okićene jelke, toliko možete očekivati i princa na belom konju da vam zakuca na vrata dok sedite u pidžami i suze brišete rukavom.

Period u kome ste same je ono vreme da istražite ko ste zapravo i šta vas čini srećnom, ali najbitnije da znate je da čak i tada niste same. Dok čekate da vam on pokuca na vrata možda upravo propuštate predivne trenutke i zanemarujete ljude koji su zapravo tu. Žene često greše misleći da će im taj pravi doneti sreću koju toliko dugo čekaju ne shvatajući koliko je to pogrešno. Nijedan muškarac, ma koliko prav ili pogrešan bio, ne može da nas usreći ukoliko mi nismo srećne i zadovoljne svojim životom. Veća je verovatnoća da će čak iako naiđe samo produžiti dalje.

Krenite od malih stvari, od članarine u teretani koju tako dugo zaobilazite, konačno se usudite da promenite boju kose ili probajte da sami zavijete sarmu ove godine,a kada večeras legnete u krevet iskoristite sav prostor da se raširite i uzmete sve jastuke samo za sebe. Naučite da volite trenutni luksuz vremena koje ne morate ni sa kim da delite, filma oko kojeg se nećete svađati i svekrve na čije kolače nećete morati da se oduševljavate. To je ova zima, pa ko zna kad.

Možda već od naredne godine jorgan neće biti više samo vaš, imajte to na umu. Fokusirajte se na ono lepo što već imate, na ljude koji su tu i na vaše ja koje ništa na ovom svetu ne može da zameni. Verujte nam, klizanje sa najboljom drugaricom je možda i zabavnije samim tim što ne morate da razmišljate kako u tom trenutku delujete. Pa iako padnete po neki put, jedna drugu uvek možete da podignete.

Novi  YouTube video Uvrnutih šotova pogledajte OVDE.

 

Tagovi:

top