Categories Blog

Uvrnuti šotovi: Savršenstvo

Znate i same koliko je vremena potrebno da pronađete nešto što je za vas savršeno. Za svaku od nas sam taj pojam znači nešto sasvim drugačije i jedinstveno, bez obzira da li je to haljina, cipele, ili parfem. Za pravu haljinu uvek mislimo da bi bolje stajala da nema tih dva kilograma viška, cipele su nam često prelepe na oko, ali prećutkujemo da nas žuljaju, a parfem ima taj magični miris tek kada malo izvetri na našoj koži. Isto je tako i sa muškarcima.

Pišu: Milena & Marta
You Tube kanal “Uvrnuti šotovi”

Težimo ka nekom idealu o savršenoj vezi i čoveku koji će nas voditi kroz život, ali vremenom zaboravljamo razliku između onoga što stvarno želimo i pravila koje nam svet nameće. Lako je sedeti i čekati “gospodina savršenog „ u nadi da će njegova bezuslovna ljubav rešiti sve naše probleme. On će zaraditi umesto nas, popraviti veš mašinu umesto nas i možda na kraju čak i disati umesto nas kada smo umorne od svega što nas okružuje. Nažalost, to nikako nije realno.

Nijedna veza ne može da bude dobra ukoliko ne radimo na sebi ili jurimo neki ideal koji je stvoren u našoj glavi. Muškarac ne može da nam odgovara po svim stavkama koje imamo uredno složene u mislima, jer ljubav tako ne funkcioniše. I koje su to stavke uopšte? Da li smo ih same osmislile ili ih je stvorio strah da ne budemo same, gladne ili nezaštićene?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA