L&Z vizažista savetuje: Našminkajte se poput Điđi Hadid i Mirande Ker

by | avgust 28, 2015
Priredila: Tamara Kovačević

Priredila: Tamara Kovačević

Šminkerka: Daniela Banović Čoban 061/25-25-055 www.sminkanje.rs

Šminkerka: Daniela Banović Čoban
061/25-25-055 www.sminkanje.rs

Da biste plenile pažnjom uvek i svuda, nikako ne zaboravite -budite hrabre i izdvojte se iz mase, tako ćete uvek biti primećene i upečatljive. Našminkane poput holivudskih diva doneće vam željene rezultate a posmatračima veliko zadovoljstvo… Isprobajte!

Foto: Guliver/Splash

Foto: Guliver/Splash

Điđi Hadid
Ovaj make up look je veoma popularan već neko duže vreme zato što odgovara svima, ali i svim prilikama. Oči su nežno senčene prirodnim zemljanim tonovima, a na kapak se nanosi svetlija senka kako bi oči delovale svetlije i otvorenije. Najvažniji deo ovakvog izgleda je precizno nanet ajlajner. Možete koristi ajlajner u flomasteru kako biste preciznije izvukli liniju. Na vodenu liniju donjeg kapka nanesite belu olovku za elegantan izgled i još otvoreniji pogled. Maskaru ne štedite i nanesite je u nekoliko slojeva ali uvek sačekajte da se prethodni sloj u poptpunosti osuši. Ukoliko želite možete staviti i veštačke trepavice koje će dati još lepši izgled vašim očima. Lice, usne i obrve treba našminkati što prirodnije kako biste dobili svež i blistav izgled.

Kako da se našminkate kao Miranda Ker pogledajte na sledećoj strani…

Foto: Guliver/Splash

Foto: Guliver/Splash

Miranda Ker
Ovakvu šminku možete nositi u elegantnijim prilikama poput venčanja, matura ili izlazaka. Crveni ruž nas uvek asocira na eleganciju ali treba paziti pri odabiru odgovarajuće nijanse. Uz crveni ruž po pravilu treba izbegavati prenaglašene oči, zbog čega Miranda ima diskretan smokey eye u zemljanim tonovima bez ajlajnera ili prenaglašenih trepavica jer je fokus na usnama. Na vodenu liniju možete naneti belu ili olovku u boji kože.

Još make up saveta potražite OVDE

Tagovi: