Žene češće žrtve turizma

by | jul 4, 2013

Potvrđuje istraživanje Dobrog Lika…

dobar_likVodeći regionalni stručnjak iz oblasti (izbegavanja) turizma, Dobar Lik, objavio je rezultate svog višedecenijskog istraživanja. Studija sprovedena na baš dosta žena, tokom pošteno dugačkog vremenskog perioda, pokazala je da žene iskazuju očevidno veće oduševljenje turizmom i, kao takve, podložnije su pasti žrtvom istog.

Turizam izbegavam, sa popriličnim uspehom, duži niz godina, ali jasno je da onaj ko dovoljno dugo ratuje, bar ranjen mora biti. E, ove godine ima da se odam turizmu! Nisam srećan, ali daj da i to pregrmim pa da budem miran neko vreme.

Jeste li primetili da, kad krene sezona ispaljivanja i maltreta po letovalištima od strane tur-operatera, scenario je uvek isti: Na TV vidimo unezverenog muža koji počinje sa: „Supruga uplatila u toj Agenciji i mi…“

Da. Supruga uplatila a ti se, kume, sad žali Ujedinjenim nacijama i pokazuj papuče za plažu koje do nje nisu stigle, po svim TV kanalima.

Muškarci moraju radikalnije nametnuti svojim curama zdravorazumski stav da je odmor fiziološko, a ne geografsko pitanje! Važno je ne raditi ništa, a ne negde otići.

Tagovi: