Categories Stil života

Enterijer i inspiracija: 4 blogerke u čije stanove želimo odmah da se preselimo

Ne pronalazimo samo inspiraciju sa modnih pista, fashion događaja ili sa ulica svetskih metropola. Zađemo mi u domove blogerki i toliko se oduševimo da želimo odmah da se preselimo u njihove stanove i tamo ostanemo zauvek.

Vodili smo se Instagram profilima koji su prava baza zanimljivih fotografija mode, lifestyle-a, enterijera i koje možete lako kopirati u kompletu ili bar neki deo. Posebno nas je interesovao asortiman nameštaja, kućnih detalja, kao i na koji način su devojke kombinovale boje i print. Srećom, ove dame kupuju u pristupačnim home decor buticima. Thx, God! Jer malo smo se umorili od nemogućih i limitiranih sofa, kreveta i zavesa!

Izbor je pao na mlade dama koje su se veoma potrudile oko izgleda svojih kuća. Ima tu malo enterijera u boho fazonu, nekima je eklektizam u krvi, dok se ostale blogerke zaklinju u spoj vintage-a i minimalizama. I eto, već inspiracije – baka verovatno ima sto koji možete da sredite, izvadite čuvare snova koje ste tako voleli u srednjoj školi, ofarbajte ih i gotovo! Mali, ali korisni detalji uneće velike promene, a mi imamo jednistvenu priliku da učimo od najboljih!

1. VIKTORIA DAHLBERG

instagram

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA