Tanani kao igla, brzi kao čigra

16.03.2012 u 11:30 časova Nema komentara

Poslednja generacija MacBook Air računara je kao stvorena za pripadnice lepšeg pola, kao i sve ljubitelje slim notebook-ova. Svedene linije, izuzetno tanka kućišta i vrhunska izrada učiniće da sve poslovne i druge obaveze (internet šoping na primer) sa lakoćom obavljate gde god da se nalazite.

Na raspolaganju su dve porodice Air mašina (11.6 inča i 13.3 inča) koje se fizički uopšte ne razlikuju samo su hardverski drugačije koncipirane. Svi Air računari imaju tastature sa pozadinskim osvetljenjem i Multi-Touch trackpadove koji komfor i upotrebnu vrednost mašina podižu na još viši nivo.

Sjajna stvar kod ovih notebook-ova je njihova mala težina (tek nešto preko 1kg) pa ih u torbi nećete ni osetiti. Cena ovih računara jeste visoka i kreće se od 107.090,00 dinara sa uračunatim PDV-om, ali mogućnosti koje nude i elegantan dizajn je potpuno opravdavaju.

Autor: Nebojša Rašković

Sviđa mi se (Nema glasova)
Loading ... Loading ...
Povezane vesti:

Ostavite komentar

Da bi se pored vašeg komentara uvek video vaš avatar idite na Gravatar servis, registrujte se i uz vaš email identifikujte odgovarajuću sličicu!
Vaš gravatar će biti isti kod svih komentara, na svim sajtovima koji podržavaju gravatare.