Categories Horoskop

Alternativne terapije: Lečenje prema horoskopskom znaku

Ovan – Fizioterapija i kineziterapija

Vašim znakom upravlja Mars, pa ako se ne krećete dovoljno već uglavnom sedite, može doći do zastoja energije u organima i raznih poremećaja, kao što su alergije, glavobolje i upale očiju. Da biste ih na vreme sprečili treba što više da se krećete – bavite se nekim sportom ili gimnastikom. Mogu vam pomoći fizioterapija, šijacu i reiki masaže, kineziterapija i rekonekcija. Odgovarale bi vam i dijete na bazi oligoelemenata, gvožđa i bakra.

Bik – Hromoterapija i muzikoterapija

Vaša mirna i strpljiva narav preslikava se i na vaše telo, koje ima sporiji bioritam. Zato vam odgovaraju relaksirajuće terapije – hromoterapija i muzikoterapija, alternativne metode koje koriste snagu boje i zvuka kojima vlada vaša planeta, Venera. Sposobnost lučenja mnogih žlezda u organizmu, u stvari, zavisi od intenziteta svetlosti. Smena dana i noći na različite načine stimuliše funkcije epifize, žlezde koja proizvodi melatonin koji nam pomaže da zaspimo.Ovde pogledajte koje su slabe tačke horoskopskim znakovima.

Blizanci – Makrobiotika

Pošto je Merkur vladalac vašeg znaka, vi više koristite razum nego emocije. Iako ste otvoreni, skloni ste nestrpljivosti i nervozi. Ishrana bazirana na namirnicama prirodnog porekla koje nisu pretrpele veće procese prerade, može sprečiti ili ublažiti bolesti disajnih organa, koji su vaša slaba tačka. Makrobiotička ishrana podrazumeva konzumiranje različitih vrsta integralnih žitarica, naročito pirinča, mahunarki, povrća, orašastih plodova i voća. Insistira se na izbegavanju mesa i favorizovanju ribe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA