Categories Horoskop

Devojke rođene u ovom znaku su kraljice horoskopa: Ovih 8 znakova to i potvrđuju!

Baš kao što je Lav kralj životinja, žene koje su u horoskopu Lavice uvek su glavne u društvu i rođene su da budu dive. A ako se pitate zašto, donosimo vam čak osam razloga koji to bliže objašnjavaju:

Guliver/Getty Images

Zabavne su

Žene rođene u ovom znaku u stanju su i najdosadniji događaj učiniti zabavnim, čisto svojom pojavom. Lavice pršte pozitivnom energijom i zanimljive su, pa se s njima žele družiti mnogi.

Odane su

Lavicama je u vezi najvažnija odanost, bilo da se radi o ljubavnom ili prijateljskom odnosu. Na njih se baš uvek možete osloniti jer nikada neće pokušati da vas prevare, a obećanje koje ste dobili od žene rođene u ovom znaku, sigurno će biti ispunjeno.

Pročitajte i… Nedeljni horoskop od 7. do 14. avgusta 2017: Tajna avantura za Lava, novo poznanstvo za Vodoliju!

Kreativne su

Žene u znaku Lava često razmišljaju izvan okvira i obično su one osobe u društvu koje imaju najbolju ideju. A zbog svoje kreativnosti, često su i odlične prduzetnice ili menadžerke.

Neodoljive su

Lavice obično ne trebaju uopšte da se trude kako bi privukle pažnju suprotnog pola, jer muškarci jednostavno gravitiraju u njihovom smeru. Na tome im druge žene često zavide jer čak i kada daju sve od sebe, ne mogu se takmičiti s prirodnim šarmom Lavica.

Kliknite na sledeću stranicu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA