Categories Dnevni horoskop

Ovan uživa u magičnoj ljubavi, a jedan znak će svom partneru prirediti pravo iznenađenje

Srećan Badnji dan svima koji ga danas obeležavaju… Želimo vam da danas budete u miru, srećni i u krugu porodice. Poslušajte šta zvezde žele da vam kažu…

Guliver/Getty Images
Guliver/Getty Images

OVAN

Obratite pažnju na nove ideje, ali ostanite uzdržani i bez suvišnih komentara ispratite aktuelne dogadjaje na poslovnoj sceni. Nema razloga da se osećate nesigurno u društvu saradnika. Svojom pojavom ili stilom izražavanja, privlačite veliku pažnju i delujete šarmantno na svet oko sebe. Ipak, postoji osoba kojoj treba da poklonite najlepši deo sebe.

Sugestija: Dodatna aktivnost deluje pozitivno na vaše raspoloženje.

BIK

Važno je da sačuvate dobar poslovni ugled ili da opravdate nečije poverenje. Razmislite o promeni uslova u poslovnoj saradnji, upotrebite svoj autoritet u odlučujućem trenutku. Imate veća emotivna očekivanja, nego što je moguće da ostvarite. Kompromis je dobro rešenje, pod uslovom da dobijate maksimum pažnje koju partner može da vam pruži.

Sugestija: Izbegavajte intrigantne situacije koje vas psihički uznemiravaju.

BLIZANCI

Okolina vas podržava da ostvarite svoje poslovne interese. Nove ideje koje predlažete saradnicima, potvrdjuju vašu originalnost u razmišljajnju i spremnost da prihvatite niz zajedničkih ciljeva. Raspoloženi za novu ljubavnu romansu i ne krijete svoje namere. Priželjkujete da ostvarite sve što vam se nalazi u srcu i duši.

Sugestija: Emotivna afirmacija deluje pozitivno na vaše psiho-fizičko stanje.

Pročitajte i… Veliki ljubavni horoskop do 15. januara! Nekog čekaju velike trzavice, a nekog čarobni susret!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA