Categories Horoskop

Kakva si šefica po horoskopu?

OVAN

Ovan šef je motor pokretač. Često uzme stvar u svoje ruke i reši problem, a to očekuje od svih ostalih. Ima običaj da vodi firmu kao vojnički kamp. Direktni su, ne trpe budalaštine, uvek kažu šta očekuju i u svemu podrazumevaju brzinu. Brzo se razljute, ali brzo i zaboravljaju ljutnju.

BIK

Žurba vam neće doneti dodatne bodove kod Bikova. Čak i kad vam treba više vremena, Bikovi šefovi cene korektno i tačno odrađen posao. Bikovi imaju oštro oko i za zadnje redove, mrgode se na preduge privatne telefonske razgovore i preterano korišćenje aparata za fotokopiranje. Ali, uvek možete računati na Bikovo toplo srce i savet.

BLIZANCI

Ovaj šef radi više stvari odjednom – razgovara telefonom, proverava e-mail i dovikuje šta ko treba da radi. Oni koji ne mogu da drže korak s načinom rada jednog Blizanca, biće ostavljeni u prašini. Blizanci se dive inteligenciji i radoznalosti. Obično su vedri i raspoloženi, a u sekundi mogu postati natmureni i zajedljivi.

RAK

Rak šef je kao mama ili tata – pastir koji pazi na stado. On će vas uvek saslušati, ali od vas očekuje bezrezervnu odanost. Prepiranje i zlovolja su prihvatljivi, ali odavanje tajni nikako. Ovaj šef nosi oklop oko sebe i često se povlači u svoju ljušturu – poštujte zatvorena vrata.

LAV

Lav kao šef je uvek u pravu. Iako nešto bolje znate, dobro razmislite pre nego mu ukažete na grešku. I nikad, nikad to ne činite pred drugima. Svet se vrti oko Lavova i čak i oni najljubazniji među njima vole da se osećaju dominantno. Poštovanje je za njih izuzetno bitno – pokoravajte se njihovom autoritetu, ali nemojte se ponižavati. Tako ćete izgubiti njegovo poštovanje. Plus je što Lav šef može istinski kreativno da inspiriše sve u svom okruženju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA