Categories Horoskop

Kineski horoskop za avgust 2017. godine

Avgust je vreme alhemije, svi rituali otpuštanja dobiće snažnu podršku energije Zemlje. Ovo je mesec u kojem treba da se oslobodite onih svojih strana koje vam više ne odgovaraju. Vreme je da se posvetite i svojim dubljim željama, ali i da se prisetite starih znanja koje ste u poslednje vreme zapostavljali. Od 7. avgusta 2017. godine metalni Petao koji vlada ovom godinom dobija pojačanje od zemljanog Majmuna – energija meseca avgusta je dominantno jang.

Foto: Thinkstock

Pacov

Oslonite se na svoje snage, kako u poslu tako i organizacionim životnim pitanjima. Nema puno pomoći sa strane ovog meseca, ali to za vas nije smak sveta. Neka vas trzavice ne izvedu iz takta, čuvajte se oštrih reči. Imate pravo na iskrenost i kritiku ali ne i na neprijatan rečnik. Ako upoznate novu, privlačnu osobu, ne poredite je s partnerom iz prošlosti. Takva poređenja nisu fer.

Bivo

Ako zaista priželjkujete tu ljubav, dajte onda sve od sebe i pokažite koliko privlačni umete da budete. To ne znači i da otkrijete sve. Tajanstvenost može biti vrlo privlačna. Na profesionalnom polju, najvažnije je da osluškujete planove drugih i da svoje, nekako, uklopite u njih. Saradnja je ključna reč u avgustu.

Pročitajte i..Finansijski horoskop za avgust 2017: Ovaj mesec će biti fantastičan za ova 3 srećna znaka

Tigar

Zajedništvo, to je ono što će očuvati ljubav i dati vam snage da prebrodite sva iskušenja ovog meseca. Obuzdajte svoje trenutne impulse, prihvatite da se romansa može graditi i korak po korak. I na poslu pokažite strpljenje, čak i ako neki koraci vode unazad. Temelj je važan, potrudite se da ga ojačate.

Zec

Nećete sresti srodnu dušu na mestima gde je dosad niste sreli. Zato ne izbegavajte pozive na neobična mesta i krenite širom otvorenih očiju, otvorenog srca. Ako ste u vezi, ne plašite se suprotstavljenih stavova. Takođe, nemojte dozvoliti da oni izazovu konflikt – tolerancija je vaš moto za ovaj mesec. To važi i za posao, mada ne treba ispuštati konkurente iz vida.

Kliknite na sledeću stranicu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA