Categories Horoskop

Komunikativne, predane, marljive: Saznajte sve o ženama devicama

Kako bismo bliže otkrili horoskop na zabavan, ženski i ‘modno osvešćen’ način, upoznaćemo svakog od znakova u drugačijem svetlu. Kakve smo prijateljice, kako kupujemo i kakve parfeme volimo – donosimo vam svaki mesec, a u avgustu otkrivamo kakve su žene Device.

Foto: Thinkstock

Predana, snalažljiva, diskretno duhovita, marljiva, praktična, komunikativna, skromna, stidljiva, precizna – sve je to žena rođena u horoskopskom znaku Device. Njena je životna misija biti heroj i obarati druge ljude s nogu znanjem i intelektom. Devicom vlada planeta Zemlja, zbog čega je praktična i svoje misli bazira na stvarnosti, a ne mašti. Kroz život hoda nogama čvrsto na zemlji koračajući graciozno i nežno u svojoj realnoj stvarnosti.

Orijentisana na detalje ovo je ‘žena dinamit’ koja doslovno misli na sve i na koju se uvek možete osloniti. Svemu pristupa sistematski i voli planirane rutine. Slobodno vreme najradije provodi u dugim šetnjama u prirodi ili radeći u vrtu. Njena velika vrlina je da uvek i svuda dolazi na vreme. Može se činiti hladnom i odsutnom, ali zapravo je stidljiva i neodlučna.

Pročitajte i...Horoskop nam otkriva male tajne: Šta svaki znak treba da uradi do 26. avgusta 2017.

Seks & veze

Potpuno predana kada je u vezi, Devica je pouzdana i lojalna, ali hvata se za svaki detalj pre nego se za nekog veže. Radije će biti sama nego s pogrešnom osobom – ona ne traži samo onog pravog, ona traži onog savršenog. To ne znači da traži nekog ko je savršen (jer takav čovek ne postoji) nego nekog s kime će se savršeno slagati. Detalji su joj važni i u ljubavi pa od svog partnera očekuje ‘začine’ poput cveća, mirišljavih sveća i predigre u spavaćoj sobi.

Skromna i konzervativna u mnogim područjima života, Devica nije sklona velikim eksperimentisanjima u krevetu (iako tu mogućnost ne treba potpuno isključiti), pa voli da partner preuzme inicijativu. Stroga prema samoj sebi, važna joj je partnerova potvrda da u krevetu sve radi dobro. Najbolje se slaže sa Škorpijom, Blizancima, Rakom, Bikom i Jarcem.

Prijateljstvo

Pouzdana i uvek od pomoći, prijateljica Devica biće tu za svaki važan događaj u životima svojih prijatelja. Takođe, nikada neće zaboraviti rođendane osoba koje su joj važne. Njena kritična priroda i praktičnost čine je prijateljicom koja zna dati odličan savet, ali samo kada je tražen jer ona se ne ‘petlja’ samoinicijativno u tuđe stvari.
Kada joj se žele zahvaliti na pomoći, njeni prijatelji trebalo bi to da urade na diskretan način. Device su skeptične prema velikim gestovima i glasnim iskazivanjima emocija. Više cene jednostavne i tiše iskaze zahvalnosti.

Kliknite na sledeću stranicu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA