Categories Horoskop

Najgore osobine horoskopskih znakova

Niko nije savršen – upravo zbog toga vam predstavljamo najgore osobine svakog horoskopskog znaka. Međutim, ovo ne treba shvatiti kao “šta da radim, takva sam”, već uradite sve da te mane ublažite.

Ovan
Nikada zapravo ne promisli dobro o stvarima. Ovnova brzopletost nadaleko je poznata, ali i sklonost da mu stvari brzo dosade. Zbog toga vrlo često odluke donosi naglo i nepromišljeno. Spontanost i brzina ponekad su dobar izbor, ali o nekim stvarima ipak treba bolje razmisliti.

Bik
Veliki materijalisti. Samozadovoljni, ćutljivi, dosadni… Njihov najveći je psihički problem što nemaju problema. Sve im je super i nemojte ih mučiti sa svojim problemima jer oni ih nemaju. Njima treba stvoriti problem da bi im život bio zanimljiviji. Njihov mir je savršen dok se ne pretvori u manično ludilo, kada ih izbacite iz takta, tada se svojim rogovima, noževima i sve što se nađe pri ruci izobličenog lica idu prema vama kao na matadora koji nosi crveno. Tada se zakopajte sami ili pripremite sekiru, neće popustiti ni na izvinjenja.
Blizanci
Previše usmereni sami na sebe iako znaju da ne bi smeli biti takvi. Biti sam sebi na prvom mestu ponekad je poželjno, pa i potrebno, i svako na to ima pravo, ali nekada bi trebalo misliti i na druge i ne biti toliko fokusirani samo na sebe.

Kliknite na sledeću stranicu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA