Categories Horoskop

Nedeljni horoskop: Jedan znak čeka velika povišica!

Nedeljni horoskop od 20. do 27. novembra 2017.

Ovan

Moguće je da novi događaji na poslovnoj sceni dodatno komplikuju važne dogovore koje imate sa saradnicima. Važno je da pravilno procenite situacije kada treba da regujete uzdržano ili da delujete energično i da se nametnete sa svojim zatevima. U ljubavnom odnosu, partner uporno pokušava da vam nametne svoje ideje ili neka pravila ponašanja koja nisu u potpunosti po vašem ukusu. Lako možete da prevaziđete sve ljubavne nesporazume.

Bik

Potrebne su vam dodatne ili precizne informacije o različitim događajima na poslovnoj sceni, kako biste ostvarili svoje dugoročnije ciljeve. Osnovni interesi vas obavezuju da prihvatite kompomisnu varijantu, kao najbolje rešenje. Jasno vam je da dobra volja i topla emotivna nota u odnosu sa partnerom vode ka zbližavanju.

Blizanci

Ostvarili ste vrlo zapažene rezultate na različitim poljima i to vas ispunjava velikim ponosom pred okolinom. Svoj prestiž objašnjavate pravilnom procenom interesa i smislom za dobru organizaciju. U odnosu sa voljenom osobom ne želite da propustite ni jedan trenutak emotivne inspiracije, koji vam donosi ljubavni vrhunac.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA