Categories Horoskop

Nedeljni horoskop od 09.04. do 15.04.

Ovan

U vašem interesu je da sačuvate dobru poslovnu i društvenu poziciju. Važno je da napravite novu listu prioriteta. Nema razloga da obraćate pažnju na neke sporedne situacije koje vam oduzimaju dragocenu energiju ili vreme. Nalazite se u fazi „emotivnog privida“, te često na vrlo subjektivan način procenjujete partnerovo ponašanje i pronalazite razne zamerke. Pružite ruku pomeirenja ili ohrabrenja osobi koja to zaslužuje.

Bik

Potrebno je da na osnovu novih kriterijuma korigujete izbor poslovnih ciljeva, a saradnici ponekad imaju nezamenljivu ulogu u rešavanju raznih dilema kroz koje prolazite. Neko vam daje dobar primer na koji način treba da se odredite prema saradnicima ili prijateljima. Preispitajte svoju ulogu u odnosu sa bliskom osobom. Povremeno delujete uznemireno i skloni ste raznim preterivanjima u izražavanju svojih osećanja ili potreba.

Blizanci

Pred vama su različiti poslovni problemi, privatne dileme i nerazjašnjeni odnosi sa bliskim saradnicima ili sa prijateljima. Hteli to ili ne, neko će vas naterati da se povinujete zakonu većine i da usvojite određena pravila o poslovnoj saradnji. Izbegavajte konflikte sa osobom koja ima veliki autoritet ili uticaj na vašu okolinu. Ako vas privlači zov za ljubavnom avanturom, učinite sve što je potrebno da šarmirate osobu do koje vam je stalo.

Pročitajte i…Veliki mesečni horoskop za april 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA