Categories Horoskop

Nedeljni horoskop od 12.02. do 18.02.

Ovan

Angažovani ste na različitim stranama i delujete pretenciozno u susretu sa saradnicima. Potrudite se da dobijete neophodnu podršku, postoji osoba koja može da nagradi vaše intelektualne sposobnosti. Važno je da proširite svoj poslovni i društveni uticaj u različitim pravcima. U ljubavnom životu osećate laganu stagnaciju, stoga tražite izlaz ili rešenje na nekim drugim stranama. Ponekad prema svom partneru delujete suviše zahtevno.

Bik

Imate utisak da vas okolina ne podržava dovoljno u raznim inicijativama koje ste započeli, ali nemojte dozvoliti da to dalje utiče na vaše rasuđivanje ili na vaše kreativno raspoloženje. Moraćete da se snalazite na razne načine i da opravdate svoje sposobnosti. Važno je da postoji dobar epilog. Raduju vas novi događaji koji bitno menjaju vaš odnos sa voljenom osobom. Sada je trenutak da se prepustite osećanjima i da uživate uz svog partnera.

Blizanci

Nakon predstavljanja svojih ideja očekujete pozitivne reakcije ili odgovore u susretu sa saradnicima za koje vas vezuju zajednički poslovni interesi. Stalo vam je da ostvarite perspektivne dogovore u poslovnom dijalogu i da sačuvate korisne kontakte na različitim stranama. Promenite svoj pristup u ponašanju u određenim situacijama iz privatnog živta, preuzmite veću inicijativu ili osmislite neko neobično iznenađenje za voljenu osobu.

Pročitajte i…Kraljica lažnih nada: Da li serijski zavlačiš muškarce?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA