Categories Horoskop

Nedeljni horoskop od 12.03. do 19.03.

Ovan

Ideje ili entuzijazam sa kojim nastupate pred svojom okolinom, pokazaće se od višestruke koristi. U odnosu na saradnike imate dosta prednosti sa kojima možete da ostvarite izuzetne rezultate. Raduju vas novi događaji koji bitno menjaju vaš odnos sa partnerom. Dovoljno ste snalažljivi da ostvarite neke zanimljive kontakte.

Bik

Nalazite se u stvaralačkoj fazi, tako da neprekidno smišljate nove ideje i podstičete svoju okolinu na dodatnu aktivnost. Stalo vam je da efikasno rešite niz pitanja, koja će vam obezbediti dugoročniju saradnju ili neki uvećani novčani dobitak. Ispunjavaju vas veoma romantična osećanja i neobične ideje, tako da se trudite da isplanirate svaki detalj iz zajedničkog života sa bliskom osobom. Sreća je što delite iste misli, osećanja i strasti.

Blizanci

Delujete vrlo odlučno u svojim namerama, ali neki poslovni događaji iznenada počinju da se komplikuju što vas navodi na primenu novih pravila. Potencijalni rizik može da vam se isplati, ako se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu. U ljubavnom životu ne možete da ostanete ravnodušni na nečiju pojavu ili na uticaj. Želite da kontrološete razne situacije i svog partnera, ali jasno vam je da lagano gubite emotivnu kontrolu.

Pročitajte i…Veliki mesečni horoskop za mart 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA